Somn ușor, vise plăcute, stelele să te sărute! 18 imagini cu hotelul din Maldive în care dormi deasupra apei și sub cerul liber

Imaginează-ți că te pregătești să adormi în aerul liber, în timp ce tot ce auzi sunt valurile oceanului și vântul. Tu stai pe o plasă specială, iar apa e sub tine.

Asta înseamnă o vacanță de vis: să dormi deasupra valurilor oceanului și sub cerul înstelat - ce poți să-ți dorești mai mult? Sună ca un vis imposibil, dar totuși este ceva realizabil, e drept, pentru 400 de euro de dolari pe noapte.

Pe Instagram au început să apară tot mai multe imagini din resortul Grand Park Kodhipparu din Maldive. Influencerii sunt tot mai atrași de acest loc pentru că asigură un spectacol vizual extraordinar. Complexul turistic are 120 de vile, fiecare fiind dotată cu o piscină privată și o plasă ca un fel de hamac mai mare, de dimensiunea unui pat, pe care poți să te întinzi în voie, admirând peisajul superb.

Tot mai mulți oameni, de la vedete la influenceri sau simpli turiști, se pozează în timp ce dorm, mănâncă sau doar stau pe plasele montate deasupra apei Oceanului Indian, notează Bored Panda. Ziua te bucuri de soare și te bronzezi, seara stai pe spate și privești stelele, ascultând valuri domoale - o terapie care curăță mințile încărcate și te încarcă cu liniște.

Căsuțele au tot confortul necesar, inclusiv pat în interior, dar cine poate rezista tentației de a dormi sub cerul liber?


Foto: Hepta, Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod