Bărbaţi şi pisici: O relaţie în negru şi alb

Prietenia cu o pisică nu este uşoară. Dar această legătură bazată pe tandreţe şi răsfăţ, mult răsfăţ, are părţile ei frumoase.
Se spune că o femeie poate să-şi dea seama cum este un bărbat după felul în care se poartă cu animalele. Greu de spus dacă acest principiu este valabil în 100% din cazuri, dar un lucru general acceptat este că un bărbat care iubeşte animalele, în special pisicile, atrage mai uşor atenţia femeilor; e greu de presupus că un tip care îşi răsfaţă pisica şi are grijă să-i asigure cele mai bune condiţii nu va face acelaşi lucru pentru partenera lui.

Chiar dacă îşi arată mai greu latura sensibilă, bărbaţii au şi ei slăbiciunile lor.
Uneori, printre acestea se numără această fiinţă irezistibilă care este capabilă să te înrobească şi să te facă supusul ei fără să i te poţi împotrivi: pisica.

Sabrina Boem, fotografă şi mare iubitoare de pisici, şi-a propus să prezinte în imagini alb-negru legătura din bărbaţi şi pisici. Protagoniştii proiectului prezentat pe Instagram şi intitulat "OF CATS AND MEN" ("Despre pisici şi oameni") sunt câţiva bărbaţi care îşi răsfaţă pisicile sau se joacă cu pisicile întâlnite întâmplător, în ipostaze care transmit emoţie, bucurie şi nevoia de prietenie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod