Cristina Mihaela Dorobanțu își dezvaluie secretele de stil!

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea rubricii “Secrete între fete” de la Teo Show, Kanal D, finalista primului sezon “Bravo, ai stil”, este, în prezent, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micul ecran, din tânăra generație. S-a făcut remarcată prin pasiunea ei pentru stil vestimentar, fiind apreciată de public și de juriul emisiunii, pentru ca apoi să își dovedească abilitățile ca prezentator al propriei rubrici de stil și frumusețe la Kanal D. Deși arată mereu impecabil în fața camerelor, ritualul ei de beauty este unul simplu și deloc costisitor.

Cristina Mihaela este extrem de conștiincioasă atunci vine vorba de îngrijirea pielii și respectă toți pașii recomandați de cosmeticieni și dermatologi.

Mă demachiez în fiecare seară, fără excepție. Niciodată nu dorm nemachiată, oricât de obosită aș fi. Machiajul lăsat pe ten în timpul nopții este foarte mai nociv pentru piele pe termen lung. Pentru demachiere folosesc apa micelară, pe care o aplic și de două, trei ori, pentru a fi sigură că nu rămâne nicio urmă de make-up, apoi îmi clătesc fața cu apă.  Medicul meu dermatolog mi-a recomandat să procedez astfel pentru a limpezi cu adevărat pielea și a elimina orice urmă ce poate rămâne chiar și de la apa micelară. În fiecare dimineață aplic o cremă hidratantă pentru ten și alta pentru corp.
Seara aleg o cremă nutritivă, care să hrănească pielea în timpul nopții.  O dată pe săptămână aplic o mască pentru ten și întotdeauna aleg produse  pe bază de plante sau uleiuri esențiale”
, spune Cristina.

În ceea ce privește produsele pe care le preferă, acestea sunt destul de accesibile, ca preț. "Pentru hidratarea tenului folosesc o cremă românească, de la Gerovital Plant. După multe încercări și experimente, chiar cu produse foarte scumpe, am ajuns la concluzia că  aceasta mi se potrivește cel mai bine. Apa micelară preferată este de la un alt brand accesibil în România, iar pentru corp folosesc o cremă pentru fermitate, Babor Spa Shaping.

Pentru păr folosesc șampon pe bază  cu ceramide și apoi aplic o mască de hidratare cu ulei de argan de la Moroccanoil”, mărturisește Cristina.

Atunci când nu este la filmări, Cristina preferă să aibă un look fresh și cât mai natural. "Nu exagerez cu make-up-ul de obicei. Port, într-adevăr, zilnic, fond de ten, dar aleg un produs fluid, într-o nuanță apropiată de cea a tenului meu. Am vrut să scap de grija rimelului și mi-am pus extensii de gene fir cu fir, care arată foarte natural. În rest, dermatograf, fard de pleoape, rujuri în cultori tari și alte produse de make-up folosesc doar atunci când trebuie să merg la evenimente sau să filmez”, dezvăluie prezentatoarea TV.

Cristina Mihaela Dorobanțu realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, și lucrează alături de specialiști cu experiență pentru a învăța tainele televiziunii și a se perfecționa în acest domeniu pe care îl consideră viitorul ei profesional.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod