Ai pisică? Uite ce loc de joacă poţi să-i faci!

Un cuplu de arhitecţi a transformat mai multe cutii de carton într-un minunat loc de joacă pentru pisici.
Toţi ştim că pisicile adoră să se ascundă în cutii şi în tot felul de lucruri. Un brand taiwanez, Cat Thing, a dus la alt nivel această plăcere a felinelor de a se juca. Cuplul de arhitecţi care se află în spatele acestui start-up a creat un ansamblu din cutii de carton, cu un design modern. Acest sistem modular poate juca rolul de căsuţă, fiind, de fapt, un loc de joacă perfect pentru feline.

Cutiile asamblate formează un mediu în care curiozitatea, instinctul de explorator şi plăcerea de a se juca a felinelor se simt încurajate.
Căsuţa taiwaneză pentru pisici are câteva spaţii gândite după structura unei locuinţe umane, cu dormitor, living, balcon şi rampă. Cu un design minimalist, cutiile pot fi asamblate în diferite forme geometrice, în care pisicile se strecoară sau pot sări în voie.  

Materialul este complet reciclabil şi nu conţine substanţe toxice. În plus, setul este furnizat şi cu piesele folosite la montaj, relatează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod