Paris Jackson şi Cara Delevingne sunt împreună? Cele două au fost văzute iar ţinându-se de mână

de Daniel Dumitrescu, 22 Februarie 2018

Imaginile surprinse de paparazzi au alimentat zvonurile potrivit cărora fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 19 ani, ar avea o relaţie cu modelul şi actriţa de 25 de ani.

Speculaţiile despre o posibilă relaţie între ele au apărut în noiembrie, când au ieşit dintr-un club pe uşa de incendiu, ţinându-se de mână. Recent, Paris Jackson şi Cara Delevingne s-au distrat din nou câteva nopţi împreună, la Londra.

Mai întâi, fiica lui Michael Jackson şi Cara au luat cina împreună într-un restaurant din capitala Angliei, iar în seara următoare cele două au fost văzute ţinându-se de mână în timp ce se întorceau la hotel după un concert. Îmbrăcată cu pantaloni de culoare auriu metalizat, cu un top kaki şi o jachetă neagră din piele, Paris a zâmbit către fotografi, în timp ce prietena sa, cu pantaloni negri şi jachetă verde, şi-a acoperit complet chipul cu o şapcă în carouri şi cu gluga galbenă.În noaptea următoare, Paris şi Cara s-au distrat în clubul Fabric, împreună cu câţiva prieteni. Paris avea pe cap şapca folosită de Cara în seara anterioară, dar de data aceasta amândouă şi-au acoperit mai mult capul, în încercarea de a fi mai greu de recunoscut.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod