10 filme cu final neașteptat. Te vor surprinde!

Shutter Island (2010)

„Nimic, în acest film, nu este ceea ce pare a fi, iar surprizele din final îţi pot provoca un adevărat şoc”, comenta un cinefil pe site-ul de profil Cinemagia. Shutter Island are o poveste puternică despre misterul ce învăluie o insulă-fortăreață ce găzduiește un azil de nebuni criminali. Suntem în 1954, anul în care Războiul Rece a atins apogeul. Ofițerul de poliție Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) și noul său partener (Mark Ruffalo) pleacă spre Shutter Island pentru a investiga dispariția neplauzibilă a unei criminale extraordinar de inteligente dintr-o cameră zăvorâtă a impenetrabilului Ashecliffe Hospital.

Înconjurați de psihiatri și pacienți periculoși pe îndepărtata insulă, spulberată de vânturi, cei doi sosesc într-o atmosferă volatilă ce sugerează că nimic nu este ceea ce pare. Un uragan ia insula cu asalt, iar investigația se mișcă repede. Pe măsură ce se întețește furtuna, suspiciunile și misterele devin tot mai înfiorătoare. Teddy începe să înțeleagă că odată ce avansează ancheta, sunt mai mari șansele să nu mai părăsească viu insula.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pirvu Valerica pe 19 Nov 2016, 11:27
    Despre filmul

    Cu toate ca nu am vazut filmul,dar cu siguranta am sa-l vad, GARANTAT,nu are cum sa fie mai bun decat filmul , dupa romanul scris de Claudiu Neacsu .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod