Tori Spelling a slabit 10 kilograme

Actrita Tori Spelling, care a reusit sa "castige" 18 kilograme pe timpul sarcinii, se pare ca se afla pe drumul cel bun in eliminarea acestora.
Tori a reusit deja sa scape de 10 kilograme, aproape jumatate din kilogramele in plus. Dar acest lucru nu l-a obtinut fara efort. "A fost foarte greu pentru ea la inceput. Dar a reusit cu ajutorul dietei NutriSystem," povesteste o prietana a actritei.

NutriSystem este un program alimentar flexibil care permite celor care-l urmeaza sa consume alimentele preferate sarace in grasimi, precum fructe proaspete si produse lactate, alaturi de alimente bogate in proteine si fibre oferite de NutriSystem.

Actrita consuma 1200 de calorii pe zi, dintre care 65% dintre aceste sunt oferite de produsele NutriSystem, iar restul de alimentele alese de aceasta.


Micul dejun: Un baton de scortisoara. Calorii: 150. Proteine: 7 g. Grasimi: 2,5 g. Carbohidrati: 27 g. La acesta, Tori mai adauga un iaurt degresat si un fruct.

Gustare: Popcorn. Calorii: 120. Proteine: 8 g. Grasimi: 3 g. Carbohidrati: 18 g.

Pranz: Pui, melba toast si o salata mica. Calorii: 120. Proteine: 9 g. Grasimi: 6 g. Carbohidrati: 7 g.

Cina: Pizza. Calorii: 220. Proteine: 9 g. Grasimi: 10 g. Carbohidrati: 24 g. Actrita mai adauga la aceasta legume inabusite si o mica salata.

Pentru tonifiere, Tori lucreaza de 3 ori pe saptamana cu antrenorul Sam Levine, care i-a pregatit un program format din exercitii cardio, yoga si kickboxing.

"Practic foarte mult kickboxing si exercitii pentru abdomen.
Sunt multumita de modul in care arat. Nu-mi doresc sa revin la greutatea pe care am avut-o, pentru ca nu mi s-ar mai potrivi. Acum sunt mamica,"
declara Tori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod