Shay Mitchell

Shay Mitchell, despre recâștigarea siluetei după naștere: Obiectivul pe care îl urmărește vedeta

Actrița canadiană a vorbit despre revenirea în formă după ce a născut.
Shay Mitchell a vorbit cu toata deschiderea pentru Us Weekly despre aventura recastigarii siluetei in perioada postpartum. „Sincer, cred ca m-am simtit chiar foarte bine dupa nastere”, a spus vedeta in varsta de 33 de ani.

Shay a povestit ca abia astepta petrecerea de Oscar organizata de Vanity Fair pentru ca, in cele din urma, planul ei sa fie anulat de izbucnirea pandemiei: „Mi-am zis, ‘Bun, gata cu covorul rosu, gata cu sedinta foto’.”

S-a refugiat in placerea de a manca


Intrucat nu a mai putut sa mearga la sala, actrita s-a confruntat cu suisuri si coborasuri mentale provocate de pandemia de COVID-19 si s-a refugiat in placerea de a manca.

Mitchell a explicat ca a devenit mai putin interesata de silueta.
Cu ajutorul programului Four Weeks of Focus, lansat de Kelsey Heenan pe platforma OpenFit, ea spera acum sa revina in forma. Schema pe care o urmeaza prevede antrenamente de 30 de minute timp de cinci zile pe saptamana.

„Vreau ca peste trei saptamani sa fiu in stare sa fac o flotare completa. Vreau sa pot urca si cobori scarile fara sa gafai si poate sa si fac o alergare afara”, a spus actrita. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod