Siluete faimoase

Frumoase, celebre si cu siluete de invidiat. Aici vei gasi cateva celebritati si metodele prin care acestea isi mentin silueta.
Salma Hayek face parte dintre putinele vedete care nu sunt nevoite sa faca prea multe eforturi pentru a-si mentine silueta. Actrita fumeaza uneori si nu urmeaza un program de antrenament. Insa, Salma are mare grija de tenul ei. Aceasta nu doarme niciodata machiata.

Cameron Diaz este considerata de multe persoane de la Hollywood ca facand parte dintre femeile cu cele mai frumoase siluete. Actrita este o californianca tipica, care iubeste aventurile in aer liber. Cameron practica surful inca de cand a jucat in "Ingerii lui Charlie".

Jessica Alba
a inceput sa-si pregateasca singura mesele inca de la 13 ani cand a observat ca familia ei nu urma o viata alimentara sanatoasa.
Actrita isi dorea sa fie in forma si pentru acest lucru a decis ca este nevoie sa aiba un regim alimentar diferit de cel al familiei sale.

Noami Watts practica yoga, este vegetariana si tot timpul foloseste lotiuni protectoare impotriva soarelui.

Eminem face exercitii in mod regulat si urmeaza o dieta alimentara bazata pe carbohidrati.

Jennifer Aniston practica budokon si pilates si urmeaza dieta The Zone.

Carmen Electra isi intretine silueta prin exercitii de striptease.

Jennifer Lopez
depune mari eforturi pentru a-si intretine faimosul corp.
Cand J.Lo se afla la Los Angeles, se antreneaza alaturi de Gunnar Peterson timp de 60 - 90 de minute, 4 - 5 zile pe saptamana. Cand nu se pregateste pentru o sedinta foto, film sau videoclip, cantareata merge la sala de 3 ori pe saptamana. Pentru persoanele obisnuite, Gunnar recomanda 60 de minute de exercitii, de 3 ori pe saptamana.

Usher este foarte serios in legatura cu antrenamentele fizice. Acesta munceste foarte mult pentru a-si pastra "patratelele" abdomenului.

Liz Hurley este foarte stricta in privinta caloriilor.
Dupa nastere, actrita si-a recuperat silueta in doar 8 sapatamani cu ajutorul unei diete ce consta in doar 900 de calorii pe zi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • danciu iuliana pe 17 Nov 2007, 13:25
    bravo

    este super cool revista mi imi place foarte mulkt sper sa aveti succes in continuare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod