Nicole Richie: "Acum mananc sanatos"

Desi este cunoscuta pentru problemele de alimentie si pentru transformarile pe care corpul acesteia le-a suferit, fiica adoptiva a celebrului cantaret Lionel Richie, se pare ca incepe sa-si revina.
Actrita este insarcinata si a inceput sa faca alegeri sanatoase in ceea ce priveste alimentatia. Acest lucru se pare ca se datoreaza logodnicului acesteia, Joel Madden, care a invatat-o sa se bucure din nou de mancare.

"Joel are o influenta pozitiva asupra vietii ei. Nicole a invatat sa fie creativa in bucatarie," povestete un prieten al actritei. Acum, Nicole a adoptat o dieta de 1800 de calorii pe zi, formata din cereale cu lapte de soia, salate si multe legume, dar aceasta este in continuare foarte slaba.

Dupa spusele apropiatilor actritei, totul se datoreaza programului intens de antrenament adoptat de aceasta. "Se antreneaza foarte mult si nu se alimenteaza suficient. Cand i se spune ca nu arata bine si ca este mult prea slaba, Nicole raspunde ca se simte bine. Dar este doar piele si os."

Antrenamentul actritei consta in o ora pe zi de elliptical machine si bicicleta statica, plus exercitii cu greutati.

"Ca orice mama, iti doresti tot ce este mai bun pentru tine si copilul tau, mai ales ca sanatatea acestuia depinde de tine. Acum mananc sanatos si urmez toate regulile. Nu mai consum cafea si am renuntat si la sushi," declara viitoarea mamica.

Se pare ca actrita incepe sa-si revina. De cand este insarcinata, Nicole a reusit sa puna deja 5 kilograme. "Mananc tot timpul si sunt mereu infometata." Vedeta nu se mai teme sa-si satisfaca micile pofte culinare.

"Acum mananca pui, fructe si tot ce pofteste. Joel ii gateste zilnic si o ajuta sa manance sanatos. Nicole ar trebui sa angajeze insa si un nutritionist care s-o ajute sa adopte o dieta potrivita unei viitoare mamici," declara un prieten al acesteia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod