"Mi-e frica sa imbatranesc"

Courteney Cox, la varsta de 42 de ani, reprezinta inca una dintre actritele frumoase ale Hollywood-ului. Ca majoritatea vedetelor, aceasta este infricosata de trecerea timpului si efectele acestuia.
"Mi-e frica sa imbatranesc. Este greu sa nu mai fi tanara. Au loc foarte multe schimbari atat pentru corpul cat si pentru fata mea, schimbari care ma obsedeaza."

In legatura cu operatiile estetice, aceasta declara: "Multi oameni exagereaza cu operatiile estetice. Parerea mea este ca orice este facut cu moderatie, este ok. Daca arata natural si te face sa te simti bine, atunci de ce sa nu o faci?"

"Kinerase este un regim de ingrijire al pielii simplu si eficace care iti ajuta pielea sa se pastreze proaspata si tanara.
Ca orice femeie cu familie si cariera, nu am timp si rabdare pentru tratamente de infrumusetare. Kinerase este un tratament eficace care imi mentine pielea tanara. Sunt mandra si in acelasi timp emotionata ca pot reprezenta de care ma bucur personal si ca-l pot recomanda prietenilor si familiei.
"

Ingredientul principal al acestui produs este "Kinetin", substanta ce ajuta ca hidratarea pielii sa dureze mai mult, iar pielea sa se mentina ferma si sanatoasa, iar aspectul acesteia sa se imbunatateasca.  


"Flirtul te mentine tanara si vesela"


Salma Hayek are frumusete naturala.
"Refuz sa fiu intimidata de imbatranire. Nu ma voi lasa speriata sau rusinata de varsta mea."

Actrita mexicana in varsta de 40 de ani adora sa faca scufundari, sa calareasca, sa alerge, sa picteze, sa gateasca si nu numai. "Exista atat de multe lucruri pe care noi, oamenii, putem sa le facem. Cand esti pasionat de viata, aceasta pasiune te mentine tanar. Uneori ma trezesc la 4:00 dimineata doar sa imi privesc trandafirii."

Salma nu face parte din vedetele care fac orice pentru a se mentine frumoase, incercand orice produs de infrumusetare aparut pe piata: "Nu permit ca frica sa ma imbatraneasca.
Nu-mi arat inca varsta desi fumez, consum alcool, nu fac exercitii si mananc orice. Cum se explica atunci? Nu am par carunt si inca pot iesi fara sutien si nu fac nimic din ce sunt sfatuita sa fac
."

Iata unul dintre tratamentele de infrumusetare pe care Salma il face frecvent: "Spala-ti fata, apoi bucura-te de o baie indelungata, improspateaza-te si asigura-te ca mirosi frumos, eu deseori ma dau cu parfum cand sunt singura, apoi pune-ti o camasa de noapte superba care-ti ajuta pielea sa se simta bine. Mai ales daca dormi singura.
Apoi esti pregatita pentru o noapte speciala care te va ajuta sa te relaxezi."


"Nicio femeie nu ar trebui sa uite arta de a flirta, indiferent de varsta sau de modul in care arata. Desigur, trebuie facut subtil, dar flirtul este ca...o mare bucurie care ne mentine tinere si vesele."
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 29 Mai 2007, 07:00
    nu-ti fie frica ca inbatrinesti

    consider ca vei arata bine la orce virsta daca ai trait echilibrat pe parcursul vieti,varsta pe care o arati este virsta sufletului.

    0
    0

  • constantza pe 29 Mai 2007, 06:55
    imbatrinirea!!!!!

    ZAMBESTE MULT!ZAMBETUL NU COSTA!

    0
    0

  • Dana Iesan pe 29 Mai 2007, 06:44
    foarte bun

    si daca ti-e frica sa imbatranesti, ti-e chiar foarte tare, de maine incepi sa intineresti??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod