Jennifer Lopez: "Am forme de care nu m-as putea lipsi"

Se spune ca o fata nu este niciodata prea bogata sau prea slaba, iar anumite staruri pun mare accent pe partea cu greutatea. Cum fac fata vedetele presiunii, intr-o lume in care imaginea este foarte importanta?
Victoria Beckham: Se pare ca Victoria are parte doar de o masa pe zi care consta in peste, legume sau salate si reuseste astfel sa-si mentina silueta. Doamna Beckham insista ca fizicul ei subtire se datoreaza regimului alimentar si a exercitiilor fizice: "Mananc foarte sanatos. Ador mancarea japoneza, orice fel de peste si legume, consum multe fructe si duc o viata alimentara sanatoasa. Uneori ies in oras si mananc orice imi doresc fara sa ma gandesc la kilograme."

Lindsay Lohan: Actrita neaga faptul ca problemele de greutate cu care s-a confruntat in trecut au fost cauzate de presiunea de la Hollywood si insista ca probleme personale reprezinta adevaratul motiv. "Mi-am dorit sa scap de cateva kilograme, asta este tot. Imaginea este foarte importanta, dar nu acesta este motivul pentru care am slabit. Imi doresc sa arat bine si sa fiu sanatoasa."

Jennifer Lopez: Cantareata face parte din vedetele care nu-si doresc sa devina foarte slabe. "Nu as putea sa fiu niciodata foarte slaba. Nu cred ca astfel as putea fi sanatoasa. Am forme de care nu m-as putea lipsi."

Nicole Richie: In trecut Nicole a declarat ca faima a fost motivul pentru care a slabit dar si exercitiile fizice: "Sunt zile in care ma trezesc la 4:30 si filmez pana la 23:00. Ma duc la sala cand am putin timp liber, dar nu fac cardio pentru ca sunt prea slaba. Cat despre alimentatie, mananc orice imi doresc." Sarcina a ajutat-o pe Nicole sa ia in greutate si sa capete un aspect sanatos.

Beyonce Knowles: Cantareata a apelat la o dieta stricta cu sirop de artar pentru a pierde kilograme rapid. Acum cand si-a recapatat frumoasele forme, Beyonce nu recomanda aceasta dieta, declarand ca poate fi periculoasa.

Angelina Jolie: Pentru rolul din "Tomb Raider", Angelina s-a pregatit practicand kickboxing, yoga si chir prin lupte de strada. A tinut un regim alimentar bazat pe carne de vita inabusita, peste si legume, a renuntat la zahar si a consumat doar lapte de soia. "Mie imi plac femeile cu forme, increzatoare si cele care se simt sexy."

Jessica Alba: Actrita recunoaste pentru a se mentine trebuie sa depuna foarte mult efort. Se pare ca Jessica se antreneaza de 5 ori pe saptamana si urmeaza un regim alimentar sanatos inca de la varsta de 12 ani.

Eva Longoria: Se pastreaza in forma prin kickboxing, 2 - 3 ori pe saptamana: "Restul timpului il petrec practicand yoga, urcand si coborand scari sau antrenandu-ma cu greutati. Sunt o persoana norocoasa pentru ca nu ma ingras foarte usor."

Salma Hayek: Salma nu este una dintre fanele dietelor: "Mi se pare foarte plictisitor ca tot timpul sa te afli la dieta. Ma plictiseste si ma irita, dar la Hollywood, se pare ca tot ce conteaza este silueta."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod