Fergie: 1600 de calorii pe zi

"Nu sunt foarte slaba si nici nu-mi doresc acest lucru. Tot ce-mi doresc este sa am grija de mine si de sanatatea mea," povesteste frumoasa cantareata de la Black Eyed Peas.
Se pare ca in ultimii 2 ani a facut acest lucru. A inceput cu o dieta saraca in calorii (aproximativ 1200 pe zi) reusind sa piarda cu greu 9 kilograme, conform declaratiilor facute de antrenorul acesteia, Jim Ryno. Acum Fergie urmeaza o dieta care consta in 1600 de calorii pe zi si isi comanda mancarea de la "Diet Designs".

Nutritionista cantaretei Carrie Wiatt, creatoarea programului Diet Designs, declara ca Fergie este intr-o forma extraordinara.

Acasa, in LA, cantaretei ii este mai usor sa manance sanatos si sa se mentina in forma, datorita programului Diet Designs prin care mancarea ii este livrata acasa.
Acum, insa, vedeta se afla in turneu cu Black Eyed Peas, iar tentatiile sunt pretutindeni: pizza si alte mancaruri bogate in grasimi pe care Fergie le adora.

Dar Carrie i-a dat cateva sfaturi inainte de plecare: alimente pure, nimic procesat, controlarea portiilor si alimente organice atunci cand este posibil. I-a amintit cantaretei si de gustarile sanatoase (fructe proaspete, batoane de cereale, legume si migdale)care trebuie sa aiba loc din 3 in 3 ore. "Poti arde caloriile mult mai rapid cand mananci des," povesteste Carrie.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar Fergie se declara multumita de regimul ei alimentar.
"Am inceput sa ma iubesc exact asa cum sunt. Chiar daca intotdeauna exista lucruri pe care iti doresti sa le schimbi, ma simt bine in corpul meu pentru ca sunt constienta ca fac tot ce-mi sta in puteri sa ma pastrez sanatoasa."

Micul dejun: Fergie isi incepe ziua cu o omleta cu legume condimentata cu salsa sau sos picant.

Gustare: Branza degresata si biscuiti de orez. Nu pleaca fara a-si aproviziona geanta cu batoane de cereale.

Pranz: Verdeturi, un sfert de avocado, bucatele de carne de pui si un sos fara grasimi, totul intr-o tortilla din faina integrala.

Gustare: Supa de legume.

Cina: Somon (bogat in omega 3) si cus - cus.
(Pui la gratar cu orez brun si spanac este o alta optiune pentru cina).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxxy pe 11 Dec 2007, 14:22
    Stop...

    batoanelor de slabit, nu cred in eficienta lor..iar despre Fergie nu cred ca mananca in fiecare zi acelasi lucru.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod