Fanii o mentin motivata pe Kirstie Alley

Se pare ca actrita Kirstie Alley reuseste sa tina la distanta cele 34 de kilograme de care a reusit sa scape de cand a inceput sa participe la campania programului de slabit Jenny Craig, in ianuarie 2005.
Zvonurile cum ca actrita nu va mai reprezenta produsele Jenny Craig s-au dovedit false. Conform declaratiilor lui Scott Parker, vicepresedinte de marketing la Jenny Craig, Kirstie se pregateste pentru o noua serie de reclame care vor aparea in septembrie.
 
"Kirstie continua sa joace un rol important in campania publicitara pentru Jenny Craig. Este o mare reusita sa pierzi 34 de kilograme si sa poti sa te mentii la acesta greutate este dovada ca a invatat sa se mentina activa, motivata si stie si ce marime trebuie sa aiba portiile de mancare," povesteste Parker.
 
"Kirstie reuseste sa-si pastreze motivatia datorita fanilor, de la care primeste foarte multe scrisori de incurajare si felicitari pentru felul in care arata.
Fanii isi doresc sa se mentina la aceasta greutate si acest lucru o ajuta foarte mult in lupta cu kilogramele
," povesteste Tania Azar, care a fost alaturi de actrita pe perioada cand aceasta a slabit.
 
Cum reuseste Kirstie sa lupte impotriva kilogramelor? Isi noteaza tot. Nu doar ce mananca si caloriile ci si ce simte si greutatea din acel moment. Apoi, acest jurnal este analizat si astfel se stabilesc alimentele si exercitiile fizice potrivite.
 
Alimentele preferate? Acesteia ii place mancarea organica.
Consuma multe fructe, legume si adora carnea de pui si pestele. Actritei ii place foarte mult sa gateasca. Aceasta are parte de o masa cu produse Jenny Craig pe zi. Actritei ii este mai usor sa consume produsele de la Jenny Craig atunci cand se grabeste si nu are timp sa pregateasca altceva.
 
Cum reuseste sa se pastreze la distanta de micile tentatii culinare? "Se intampla ca uneori sa poftesc la unele alimente care nu-mi sunt permise, cum ar fi marul caramelizat (180 calorii).
Dar imi vine imediat in minte ca acest lucru m-ar costa inca o jumatate de ora de alergare a doua zi
."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod