Cum reusesc sa slabeasca?

Cate dintre voi au un antrenor personal, nutritionist sau un bucatar precum Carmen Electra? Din pacate, nu multe. Dar poti arata la fel de bine si fara aceste lucruri, prin sport si cu ajutorul unei alimentatii sanatoase.
Carmen nu este multumita de abdomen

Carmen Electra are un program de exercitii si o dieta sanatoasa pe care incearca intotdeauna sa le respecte. Frumoasa actrita din "Baywatch" recunoaste ca i se intampla uneori sa nu fie multumita de corpul sau , desi mananca sanatos si se antreneaza de 3 ori pe saptamana.
"Cand mi se intampla ceva rau, devin nesigura pe mine. Nu-mi place abdomenul meu. Imi este imposibil sa-l fac plat. Detest ca sotul meu sa atinga cand sunt in aceasta stare."

 
Kelly Clarkson si dulcele maraton

Dupa ce a devenit prima "American Idol", Kelly a pierdut aproximativ 10 kilograme alergand pe banda rulanta o ora si jumatate pe zi si consumand struguri inghetati cand poftea la o gustare dulce.


Britney practica inotul

Britney Spears a castigat 23 de kilograme in timpul sarcinii. Dupa nastere a pierdut aceste kilograme consumand mult pui si legume. De asemenea a adaugat inotul in programul zilnic de antrenament de 90 de minute. Practica si yoga, Pilates si exercitii cu greutati.


Kirstie si programul de slabit Jenny Craig

Dupa terminarea filmarilor la "Cheers", Kirstie Alley a inceput sa profite mai mult de placerile culinare. Greutatea ei a crescut atat de mult incat nu mai putea primi foarte multe roluri. A hotarat sa participe la show-ul care parodia lupta ei cu kilogramele ca actrita la Hollywood. Acest show a avut succes in 2005 si s-a numit "Fat Actress". Cand Kirstie s-a vazut la 100 de kilograme pe ecran, a avut un soc. A realizat ca trebuie sa slabeasca si sa-si schimbe modul de viata intr-unul sanatos. A reusit sa piarda 23 de kilograme in 10 luni cu programul de slabit a lui Jenny Craig. De asemenea se antreneaza acasa si danseaza de fiecare data cand are ocazia. Actrita vrea sa ajunga la greutatea pe care a avut-o cand a jucat in "Cheers", 62 kilograme, si este foarte increzatoare in noul stil de viata adoptat.


Oprah alearga 8 km zilnic


In 1998 Oprah Winfrey cantarea 108 klograme. Cand a inceput sa aiba probleme cu inima, doctorul a sfatuit-o sa slabeasca rapid. Acest episod din viata ei a fost unul traumatizant. A eliminat carbohidratii din alimentia ei si a inceput un program de exercitii fizice sub indrumarea antrenorului personal al multor vedete Bob Green. Zilnic, Oprah alearga 8 kilometri. De asemenea, a declarat ca nu mai consuma nimic dupa ora 7:30 seara. Aceasta a reusit sa slabeasca 40 kilograme ajungand la o greutate ideala de 68 kilograme.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod