Sănătate: Top 6 alimente şi plante care detoxifiază rinichii



Locul 4 - Seminţele de dovleac

Aduc un aport însemnat de antioxidanţi, minerale şi vitamine. De asemenea, este recomandat să le consumi în stare crudă, deoarece reduc riscul de formare a pietrelor la rinichi.


Locul 5 - Păpădia

Este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai bune diuretice, având un efect benefic asupră sănătăţii rinichilor. Această plantă împiedică retenţia apei în organism, favorizează eliminarea toxinelor şi previne infecţiile urinare. Poţi să consumi ceaiul de păpădie de câte ori ai ocazia pentru a avea grijă de sănătatea rinichilor.


Locul 6 - Pătrunjelul

Are un rol important în prevenirea infecţiilor urinare şi favorizează eliminarea toxinelor. Consumă pătrunjelul verde în salate şi presară-l peste toate mâncărurile gătite.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miha Miha pe 3 Iul 2015, 10:54
    raspuns pastura

    Buna! Da, eu am facut o cura cu pastura (am luat-o de la Apiland), dar e pentru detoxifiere, nu neaparat pentru slabit. E foarte buna pentru ficat.

    0
    0

  • Magda Ilarion pe 1 Iul 2015, 13:44
    ce es pastura? stie cineva? a luat cineva?

    Da, pepenele rosu e in top acum, si recunosc ca vara e fructul meu preferat. Am facut si cure cu pepene. Din pacate m-am ingrasat inapoi, pentru ca nu am tinut un regim echilibrat. Despre pastura a auzit cineva?

    0
    0

  • Dorina Bota pe 29 Iun 2015, 09:56
    ce iau eu pentru detoxifiere

    Ceai de papadie am luat si eu, este foarte bun, dar cel mai bun remediu pentru detoxifiere, pe care eu l-am folosit este polenul crud de iarba neagra. Eu am simtit, intr-adevar, rezultatele. Citisem despre el pe un site si am vrut sa il incerc si eu. Este foarte bun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod