Sănătate: Top 6 alimente şi plante care detoxifiază rinichii



Reguli de bază pentru sănătatea rinichilor


Hidratarea este esenţială
Chiar dacă ai auzit de nenumărate ori acest lucru, trebuie să fii conştientă de faptul că asigurând un aport însemnat de lichide, astfel încât să ai urina diluată şi deschisă la culoare este cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru rinichii tăi. Această hidratare trebuie să vină prin consumul frecvent de apă plată pe parcursul zile, precum şi o dietă bogată în fructe, legume şi verdeţuri în stare crudă.


Fumatul, alcoolul şi cofeina
Este de preferat să nu fumezi şi să nu consumi cantităţi mari de alcool şi cofeină. Aceste obiceiuri interferează cu procesul de eliminare a toxinelor şi împiedică rinichii să funcţioneze bune.

Hipertensiunea arterială
Trebuie să te asiguri că tensiunea arterială este în limitele normale, deoarece o tensiune mărită creşte riscul de apariţie a problemelor renale.

Sarea
O cantitate prea mare creşte tensiunea arterială, iar acest lucru are un impact negativ asupra rinichilor.
Încearcă să limitezi consumul ei!

Greutatea corporală
Acelaşi efect nedorit îl are şi o greutate corporală excesivă, deoarece favorizează creşterea tensiunii arteriale cu impact negativ asupra rinichilor.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miha Miha pe 3 Iul 2015, 10:54
    raspuns pastura

    Buna! Da, eu am facut o cura cu pastura (am luat-o de la Apiland), dar e pentru detoxifiere, nu neaparat pentru slabit. E foarte buna pentru ficat.

    0
    0

  • Magda Ilarion pe 1 Iul 2015, 13:44
    ce es pastura? stie cineva? a luat cineva?

    Da, pepenele rosu e in top acum, si recunosc ca vara e fructul meu preferat. Am facut si cure cu pepene. Din pacate m-am ingrasat inapoi, pentru ca nu am tinut un regim echilibrat. Despre pastura a auzit cineva?

    0
    0

  • Dorina Bota pe 29 Iun 2015, 09:56
    ce iau eu pentru detoxifiere

    Ceai de papadie am luat si eu, este foarte bun, dar cel mai bun remediu pentru detoxifiere, pe care eu l-am folosit este polenul crud de iarba neagra. Eu am simtit, intr-adevar, rezultatele. Citisem despre el pe un site si am vrut sa il incerc si eu. Este foarte bun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod