Frumuseţe. 4 tratamente naturale de vară pentru părul tău. Încearcă-le!

Este perioada în care stai foarte mult la soare, iar apa sărată sau cu un conţinut mare de clor îţi afectează structura firului de păr.
Descoperă ce poţi face pentru a-ţi fortifia podoaba capilară pe timpul verii

Uleiul de cocos

Pentru că este intens hidratant şi are proprietăţi reparatorii, uleiul de cocos este varianta perfectă de îngrijire pe timpul verii. Îi oferă părului tău protecţie împotriva razelor ultraviolete şi repară degradarea produsă de factorii de mediu. Încălzeşte uleiul de cocos în palme şi începe aplcarea de la rădăcină către vârfuri. Pentru un plus de hidratare, aplică uleiul de cocos pe părul umed şi lasă-l să acţioneze peste noapte.

Avocado, miere şi ulei de măsline

Pentru această mască vei avea nevoie de un avocado copt, o lingură cu miere şi una cu ulei de măsline. Pisează fructul de avocado şi amestecă-l cu uleiul de măsline şi mierea.
Aplică apoi pe păr şi pune-ţi o cască pentru duş. Substanţele hrănitoare ale acestor ingrediente vor pătrunde şi mai bine în firul de păr dacă foloseşti căldura. Încălzeşte părul prin casca de duş cu foehnul. Lasă masca să acţioneze timp de cel puţin o oră.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod