Ce exerciții trebuie să faci ca să nu mai ai burtă?

Acest set de exerciții stimulează arderea grăsimii abdominale, iar musculatura este intens lucrată. Ca să nu mai ai burtă trebuie să faci zilnic aceste exerciții simple!

Abdomenele nu sunt ușor de făcut, însă există o varietate de exerciții care lucrează musculatura abdominală și te ajută să scapi de grăsimea din această zonă. Nu trebuie să te împovărezi cu gândul că sunt necesare o sută de repetări ca să obții cele mai bune rezultate, ci să te asiguri că faci zilnic câteva dintre aceste exerciții.

Cu cât vei face mai des un set de exerciții care lucrează intens musculatura abdominală cu atât vei alunga mai ușor grăsimea care se depune de regulă în această zonă.


Ce exerciții trebuie să faci ca să nu mai ai burtă?


1 din 6

Exercițiul nr. 1

Abdomenele cu picioarele ridicate se numără printre exerciţiile cele mai eficiente pentru musculatura abdominală şi te vor ajuta să arzi grăsimile în această zonă. Ele trebuie efectuate cu regularitate timp de 2-3 săptămâni, iar apoi vei simţi singură efectul şi cu siguranţă vei fi motivată să continui.

Pentru a efectua corect abdomenele cu picioarele ridicate trebuie să te asiguri mereu că zona lombară este lipită de saltea şi nu se curbează. Pentru asta trebuie să ţii abdomenul bine încordat şi picioarele îndoite la 90 de grade Celsius sau întinse, dacă simţi că poţi mai mult.

Din poziţia întins pe spate, coloana lipită de saltea, mâinile încrucişate la ceafă se aduce trunchiul către picioarele care sunt ridicate de la sol. Mişcarea o faci inspirând şi expirând, fără să grăbeşti exerciţiul. Este mult mai important să-l execuţi corect decât să te grăbeşti. Execută 3 seturi de câte 15 repetări, mărind apoi numărul pe măsură ce simţi că îţi permit muşchii abdominali.
MAI MULT DESPRE: sport, exercitii, abdomene
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod