Antrenamentul de 10 minute care arde grăsimile - VIDEO

Ai 10 minute libere? Foloseşte-le ca să faci un antrenament care îmbină perfect exerciţiile intense cu posturile din yoga. Te ajută să arzi grăsimile şi să-ţi tonifiezi corpul

Antrenamentul HIIT (High Intensity Interval Training) combinat cu yoga este unul dintre cele mai eficiente antrenamente pentru slăbit şi pentru tonifiere. Trebuie doar să îţi faci timp 10 minute pe zi pentru a face aceste exerciţii, iar rezultatele vor apărea în scurt timp.

Posturile din yoga efectuate într-un ritm mai alert pot să fie o provocare pentru oricine. Chiar dacă ele pot să pară uşoare la o primă vedere, în această combinaţie de antrenament vei simţi lucrând toţi muşchii.



Dacă îţi place să faci yoga, dar simţi nevoia să faci şi antremamente mai solicitante atunci acest set de exerciţii va fi potrivit pentru tine. În prima parte a antrenamentului, instructorul se concentrează pe exerciţiile care lucrează partea superioară a corpului, făcând posturile din yoga mai alerte şi cardio. Abdomenul, picioarele şi braţele lucrează intens în timpul antrenamentului. Cu cât îl vei efectua mai des acasă cu atât vei constata cum musculatura ta devine mai tonifiată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod