Puterea exemplului! 9 bărbaţi care s-au transformat total după ce au slăbit

O voinţă de fier şi multă răbdare au în comun aceşti bărbaţi care s-au transformat total după ce au slăbit foarte mult. Au ajuns staruri rock sau chiar antrenori de fitness!
Când îţi doreşti cu adevărat să slăbeşti trebuie să reuşeşti. Motivaţia puternică i-a ajutat pe aceşti oameni să scape de foarte multe kilograme şi să se simtă din nou bine în pielea lor. Unul a ajuns rockstar, fiind mânat în procesul de slăbire de dorinţa de a participa la emisiunea "Vocea Marii Britanii", în vreme ce altul a ajuns acum antrenor de fitness după ce a reuşit să slăbească enorm. Poveştile lor de viaţă sunt impresionante şi denotă faptul că atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva trebuie să munceşti şi vei reuşi!

Iată 9 bărbaţi care s-au transformat total după ce au slăbit foarte mult:

1. Mark Ludlow a slăbit 60 de kilograme

Mark Ludlow era depresiv şi suferea de anxietate. După ce a fost tachinat mereu la şcoală de colegii săi pe tema greutăţii sale corporale, Mark şi-a adunat toată voinţa din lume şi a reuşit să slăbească 60 de kilograme în doi ani de zile.

Iar acum îşi trăieşte visul său de-o viaţă: acela de a fi antrenor personal.

2. Rick Snowdon a slăbit 82 de kilograme

A post shared by Rick (@ricksnowdon) on Apr 15, 2017 at 11:24am PDT

După ce a învăţat să cânte la chitară, dependenţa lui pentru dulciuri a fost înlocuită de o pasiune nebună pentru muzică. Acest lucru l-a ajutat enorm de mult în procesul de slăbit (a avut 165 de kilograme), fiind motivat şi de dorinţa de a participa la "Vocea Marii Britanii".

Acum, Rick este un rockstar faimos şi împărtăşeşte cu toţi fanii lui povestea sa de viaţă. "Ani întregi am încercat tot în materie de dietă, de la supe, Atkins şi tot felul de shake-uri. Toate au funcţionat doar pe termen scurt, însă de fiecare dată adăugam la loc kilogramele şi chiar mai puneam unele în plus", scrie el pe Instagram.

3. Nathan Priestley a slăbit 76 de kilograme

Ajunsese să cântărească 164 de kilograme la doar 18 ani, a avut o tentativă de suicid şi refuza să iasă din casă. Însă, viaţa lui Nathan s-a schimbat complet după ce a reuşit să slăbească 76 de kilograme.

Acum este instructor de fitness şi a scăpat de toate problemele cu care se confruntă în perioada în care era obez.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alecs pe 20 Iun 2017, 20:05
    Se poate slabi cu zeama de varza

    Concluzia, rupeti-o pe steroizi pentru ca ard grasimile. Vedeti sa nu muriti de infarct totusi, fiind doar o repercusiune, pe langa pierderea erectiei si caderea parului. Oricum, puteti macar sa mancati mai putin, sa nu mai rupeti oala din cantina, cum ar veni. Hai pa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod