video

Omul din maşina de spălat: Demonstraţia care face senzaţie pe internet - VIDEO

Un artist specializat în evadări imposibile, legat cu cătuşe la mâini şi la picioare, reuşeşte să iasă singur dintr-o maşină de spălat aflată în funcţiune.

Nimeni nu s-ar simţi confortabil închis într-o maşină de spălat. Cu atât mai puţin într-una care funcţionează şi te învârte ca pe rufe. Ei bine, se poate şi mai rău de atât - să fii legat de mâini şi de picioare. Dar pentru Rick Maisel, asta e situaţia în care s-a aflat de multe ori pentru că a exersat-o până când a devenit numărul lui artistic cu care a devenit cunoscut în toată lumea.

Rick, care se promovează sub titlul bombastic "The Washing Machine Man/Omul din maşina de spălat", este un artist specializat în evadări imposibile şi susţine că el este singurul din lume care poate duce la bun sfârşit acest număr.

Prima demonstraţie a făcut-o în 2016, în Las Vegas, unde susţine periodic acest număr, relatează Daily Mail.

Îmbrăcat într-un costum de înot albastru şi echipat cu o butelie de oxigen şi ochelari, omul intră în maşina de spălat cu cinci cătuşe de metal prinse în jurul încheieturilor mâinilor şi cu o pereche de cătuşe în jurul gleznelor. "Acest număr nu este un fals şi este extrem de periculos. Totul e real 100%", este avertismentul plasat în clipul video care a devenit viral pe YouTube.

După ce Rick intră în maşina de spălat, un colaborator închide uşa şi apasă butonul de pornire.
Ceea ce urmează poate fi văzut aici.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod