Puterea exemplului! 9 bărbaţi care s-au transformat total după ce au slăbit

4. Noah Kingery a slăbit 86 de kilograme (foto sus)

A avut 158 de kilograme, majoritatea puse într-un singur an după ce a pierdut o persoană dragă şi a trecut prin episoade de depresie accentuată. Acum, Noah este nutriţionist şi ajută oamenii să ajungă la greutatea corporală dorită. Şi-a împlinit visul de-o viaţă! După ce a renunţat la alcool şi alimentaţia nesănătoasă, Noah a reuşit să slăbească în 18 luni 86 de kilograme şi a devenit dependent de sport.

 

5. Luiz Trigo a slăbit 104 kilograme

A post shared by Luis Trigo (@savageresolve) on Feb 24, 2016 at 6:06am PST

În 2011, Luiz cântărea 180 de kilograme, şi-a pierdut locul de muncă şi iubita, iar medicul l-a avertizat că poate să moară dacă nu slăbeşte. În 6 ani el a reuşit să slăbească 104 kilograme şi acum este antrenor personal.

6. Ross Gardner a slăbit 89 de kilograme

 

A post shared by Ross Gardner (@fat2fitdoctor) on Apr 17, 2017 at 2:38pm PDT

A avut 177 de kilograme şi a găsit motivaţia să slăbească în momentul în care i s-a cerut să cumpere două bilete de avion, deoarece ocupa două locuri. Acum a ajuns la 88 de kilograme şi este chiropractor.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alecs pe 20 Iun 2017, 20:05
    Se poate slabi cu zeama de varza

    Concluzia, rupeti-o pe steroizi pentru ca ard grasimile. Vedeti sa nu muriti de infarct totusi, fiind doar o repercusiune, pe langa pierderea erectiei si caderea parului. Oricum, puteti macar sa mancati mai putin, sa nu mai rupeti oala din cantina, cum ar veni. Hai pa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod