Femeie care a slabit

Obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti

Bea apa

Bea apă!

Chiar dacă deja ţi se pare destul de banală această regulă să ştii că tocmai acest obicei simplu te poate ajuta să slăbeşti mult mai uşor. Apa plată şi ceaiurile neîndulcite din plante medicinale au rolul de a accelera metabolismul, ajutându-te să arzi mai multe grăsimi. De asemenea, cercetările arată că obiceiul de a bea două pahare cu apă înainte de masă te ajută într-adevăr să slăbeşti mai uşor.


Păstrează o temperatură normală în locuinţă

Iarna nu este firesc să setezi termostatul la temperaturi de 25-28 de grade pentru a sta în mânecă scurtă în locuinţă. Potrivit cercetărilor, o temperatură normală în locuinţă (între între 19-22 de grade Celsius) te va ajuta să arzi mai multe grăsimi, deoarece corpul se contractă pentru a genera căldură şi va arde calorii în timpul acestui proces.


Consumă mai des iaurt simplu şi oleaginoase crude

Un studiu realizat de Harvard School of Public Health arată că un consum frecvent de iaurt şi nuci are un efect benefic asupra siluetei şi ajută în procesul de slăbit mai mult decât fructele şi legumele.


Include ardeiul iute în meniul tău

Ardeiul iute are un efect benefic pentru digestie, deoarece accelerează metabolismul. De asemenea, nici ghimbirul nu trebuie să-ţi lipsească din meniu, deoarece aduce aceleaşi beneficii şi este un aliment util pentru slăbit cu efecte pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod