RESERVED redeschide magazinul din Bacău

Duminică, 20 noiembrie 2016, retailer-ul de fashion RESERVED anunță relansarea magazinului Arena Mall Bacău și îi invită pe toți pasionații de fashion să viziteze noul magazin. După ce în perioada august-septembrie, și-a extins rețeaua din România cu 4 noi magazine, în orașele București, Timișoara și Constanța, RESERVED sărbătorește acum relansarea magazinului din Bacău cu un style party la care vor lua parte toți cei care vor vizita magazinul pe data de 20 noiembrie.  

RESERVED continuă seria de style party-uri, așa încât pe parcursul întregii zile a relansării, magazinul fi animat de hostesse, care vor împărți baloane și ciocolată vizitatorilor, șampanie, iar atracția magazinului va fi reprezentatăde GIF Booth-ul, în fața căruia pasionații de fashion își vor putea crea cele mai spectaculoase și stylish apariții, în outfit RESERVED, devenind modele pentru o zi.

În magazinul RESERVED din Arena Mall din Bacău veți găsi toate colecțiile brandului: Women și Men – Modern, Street Fashion, YFL și Kids.

Pentru colecția toamnă/iarnă 2016, echipa de designeri RESERVED a gândit un mix bine echilibrat de casual, sport și elegant. Propunerile pentru sezonul rece ale liniei Street Fashion sunt răspunsul la toate nevoile unui stil de viață urban activ, create pentru cei care își doresc un stil confortabil, fără efort și ușor de purtat, dar totuși stylish și personal.

Linia feminină se întoarce delicat din anii 1970 prin estetici inspirate care au dominat fashion look-ul de vară, prin croieli updatate, printr-o paletă reîmprospătată de culori și un întreg nou grup de clasic reinventat.
Personajul principal din această poveste este stilul normcore, care a devenit mult mai feminin și mai sexy. Inspirațiile stilului includ grunge, hippie, urban folk și sporty elegance. Hainele sunt practice și confortabile, dar totodată foarte chic. Le puteți descrie ca o “nonșalanță controlată” sau „casual atent studiat”. Item-urile pot fi potrivite fără efort, sfârșindu-se într-un casual cool ori, din contră, într-o ținută cocktail.

Street Fashion Men deschide cu o nouă linie de modele City Trekking, care a fost creată pentru a satisface toți bărbații activi și moderni.
Colecția din acest sezon poate compune look-uri călduroase și confortabile, prin care se poate obține un „cool-look-effect” fără efort. Pentru iarnă există o linie călduroasă Nordic Nomad alături de colecția Street Fashion. Culorile sale egalează perfect liniștita și romantica stare de spirit scandinavă. Articole de îmbrăcăminte surprinzătoare, creativ proiectate, care au fost create cu o mare atenție pusă pe detaliu, sunt o alegere grozavă pentru un bărbat pretențios.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod