Hispanitas reduce preturile de Black Friday cu pana la 70%

Hispanitas brandul spaniol de incaltaminte a pregatit 2 zile de reduceri masive la colectia de toamna – iarna 2016- 2017. Astfel, in perioada 18-20 noiembrie 2016, toata doamnele si domnisoarele iubitoare de pantofi comozi se pot bucura de reduceri de pana la 70% la colectia Hispanitas, toamna - iarna 2016 -2017.

Creata pentru femeia urbana si moderna pentru care incaltamintea reprezinta piesa esentiala din outfit, colectia Hispanitas toamna – iarna 2016-2017 pune pe primul loc calitatea si confortul.
Colectia include tendinte actuale create cu subtilitate, detalii colorate si ornamente contrastante, o combinatie perfecta pentru tinutele de zi cu zi,  reusind totusi sa pastreze fara niciun efort rafinamentul tinutelor.  

Toate modelele de incaltaminte Hispanitas sunt realizate integral din piele naturala 100%, de cea mai bună calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai inalte standarde si care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili.
Insemnele unei perechi de pantofi de calitate, sunt pielea fina, talpa moale si senzatia de lejeritate si confort din prima zi de purtare.

Hispanitas propune si o colectie de genti si accesorii precum, portofele şi curele. Colectia Hispanitas toamna – iarna 2016 -2017 poate fi gasita in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau pe www.hispanitas.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod