Invata sa slabesti sanatos de la Mihaela Bilic!

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus.

Iubeste mancarea si vorbeste din perspectiva unei femei extrem de pofticioase, care s-a luptat toata viata sa-si tina in frau placerea de a manca, declarandu-se "dependenta" de branzeturi. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Femeile, estrogenul si kilogramele in plus


Din nefericire, aflam de la Dr. Mihaela Bilic, femeile sunt mai putin norocoase decat barbatii cand vine vorba de acumularea kilogramelor in plus, dar si de eliminarea acestora.


In cazul barbatilor, grasimea se depune in partea superioara a corpului, in special pe abdomen, iar in cazul femeilor, grasimea se "instaleaza" in partea inferioara a corpului, pe coapse, fese si picioare.

Barbatilor le este mult mai usor sa slabeasca pentru ca tesutul adipos din zona superioara a corpului este mai usor de eliminat prin intermediul dietelor. In cazul femeilor, situatia este inversa - grasimea se acumuleaza usor si se elimina greu. Vinovati sunt estrogenii, hormonii feminini, care ofera predispozitia de ingrasare.


Diete peste diete: rezultate 0!


Una dintre cele mai mari greseli facute de femeile care isi doresc sa slabeasca este aceea ca incearca toate dietele posibile si renunta la ele dupa cateva zile.

"Dupa multe cure de slabire drastice, organismul reactioneaza foarte greu la o noua dieta, pentru ca metabolismul scade. De aceea, cele mai proaste rezultate sunt intalnite la femeile care au incercat tot felul de diete. Cele mai eficiente sunt curele de slabire pe care organismul nu le 'simte'", spune Dr.
Mihaela Bilic.
 

Comentariile 101-150 din 158

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jahina pe 29 Mar 2009, 09:43
    un sfat...

    nu mai faceti greseala sa catalogati postul un motiv bun de a slabi, oameni buni!! postul il tii pentru purificarea spirituala, nu e o dieta de slabit!! eu am tinut mii de diete , si de bune ce au fost mi-a dat tot metabolismul peste cap... asa ca dragele mele, nu vreau sa va dezamagesc cu privire la anumite diete, dar cea mai buna cale de a slabi este sportul in combinatie cu o alimentatie sanatoasa, nu cu o dieta, doar cu o alimentaie sanatoasa! va doresc succesjavascript:comment_add()

    0
    0

  • florinag pe 28 Mar 2009, 16:25
    si eu vrea sa slabesc

    ca toate evele de aici si eu vreau sa slabesc. asa ca m-am pus pe treaba si am inceput sa postesc. primul meu post si deja am vazut rezultate. am renuntat la carne, dulciuriel le-am inlocuit cu fructe, dar nu am renuntat in totalitate la branzeturi. pe langa asta de doua ori pe saptamana fac 30 de min de exercitii pilates care pot fi vizualizate pe you tube. si am vazut deja primele schimbari: am pierdut din burta mea :) felelor incepeti cu un post si 30 min de exercitii si vedeti ce se intampla. eu personal voi continua si dupa sarbatori sa mananc asa pentru ca am observat ca am si mai multa energie si sunt mai bine dispusa. multa bafta

    0
    0

  • Argentina Ciovarnache pe 28 Mar 2009, 11:43
    vreau sa slabesc!

    Am 52 ani,1.65m,75kg,sunt cardiaca(angina pectorala,leziune de trunchi coronar)si trebuie sa slabesc ptr. inima nu este bine ca am aceasta greutate,mereu sut certata de d-nul dr. ptr. ca nu am ambitie sa dau jos kg. in plus.Ajutatima!!! 0727474294,o744984740.

    0
    0

  • ralyy pe 24 Mar 2009, 14:44
    dc nu slabesc?

    buna,ca toata lumea de pe aici vreau si eu sa slabesc,am 163 si 63 de kg,de aproape 2 luni nu mananc paine si foarte rar(odata la 1-2 saptamani )ceva dulce, nu mananc prajeli,doar cartofi fierti,copti,orez,ciorba,varza... in cantitati mici iar dupa ora 18 nu mananc nimic chiar daca imi este cam rau pana adorm,fac o ora de tae bo pe zi acasa si tot nimic, ce trebuie sa mai fac?multumesc

    0
    0

  • ralyy pe 23 Mar 2009, 20:15
    vreau sa slabesc

    am 21 de ani,am 163cm si 63kg,pot sa spun k nu mananc paine ,dulciuri,prajeli si fac cam o ora pe zi tae-bo acasa,dar cu toate astea nu se vede nici un rezultat,ce trebuie sa mai fac?multumesc

    0
    0

  • kikelinutza pe 21 Mar 2009, 11:42
    VREAU SA SLABESC

    am 16 ani,inaltimea1,60 si 55 de kg vreau sa slabesc la coapse burta si solduri . multumesc:*:*:*

    0
    0

  • miclaus maria pe 17 Mar 2009, 17:29
    vreau sa zlabesc cat mai repede

    am 29 de ani inaltimea1.77 si 90kg. nu stiu ce dieta sa mai tin. a tinut tot felul de diete dar degeaba. vreau sa zlabesc 30kg. va rog foarte mult ajutati ma. va multumesc

    0
    0

  • madacristi pe 15 Mar 2009, 21:37
    vreau sa slabesc

    buna sunt o mamica de doi puiuti scumpi si am 27 de ani ma am ingrasat mult dupa nasteri as dori sa pot reveni dinou la formele dinainte am 90 kg acum si am plecat de la 60 va rog sa ma ajutati 0746958872 am uitat sa specific alaptez

    0
    0

  • relly pe 15 Mar 2009, 20:56
    cum scap de "aripioare" ,celulita si kg?

    la aproape 19 ani nu cred ca ar trebui sa imi fac probleme atat de mari,dar mai tarziu ce voi face daca acum nu am grija de mine?datorita masei musculare "cad"cam greu pe cantar,nu voi scapa niciodata de pulpe mari(picioare groase) dar de grasime si celulita sper...lipsa sportului si-a spus cuvantul,am pus"aripioare"si putin la burta..la 1.70 am aproape 59 de kg si nu pot spune ca ma simt excelent.daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in privinta unei diete mai mult de intretinere,si daca m-ar ajuta sa mai dau macar 3 kg jos ar fi perfect.multumesc mult!

    0
    0

  • roxana pe 15 Mar 2009, 18:15
    vreau sa slabesk neaparat

    imi doresk sa slabesk kam 5 kg pt ka nu ma simt bn ku cele 59 de kg e kare le am na simt grasa si obeza am 16 ani si 1.55 m ast rasp

    1
    0

  • mariana pe 14 Mar 2009, 20:28
    vreau sa slabesc

    va rog sa-mi spuneti si mie o reteta care sa taie pofta de mancare sau pastile orce va rog nu ma uitati ma ridic noaptea din somn si mananc va rog ajutatima am 37de ani 1,63 si 90kg.

    0
    0

  • claud1a04 pe 11 Mar 2009, 10:13
    DOCTORA BILIC NU ARE DREPTATE

    AM BURTA SI SINT FEMEIE AM BURTA DE LA 11 ANI SI PE PICIOARE ;;MIINI AM PESTE TOT GRASIME. NU FOLOSESC ZAHAR NU MANINC DULCE. NU MANINC PREJELI NICI GRASIMI SAU CARNE. NU SLABESC NICI CU FRUCTE. ARE O MENTALITATE FASCISTA LA O EMISIUNE LA TV A ZIS CA MINCAM CUM MINCAU CEI DIN LAGARELE DE CONCENTRARE NAZISTE APA SI UN COLT DE PIINE.

    0
    0

  • claud1a04 pe 11 Mar 2009, 10:08
    NU MANINC NICI DULCIURI NICI PRAJELI SI TOT MA INGRAS

    AM 30 DE ANI. DE LA 9 ANI MA LUPT CU KG IN PLUS AM FOST SI LA PARHON TOT DEGEABA FACEAM FOAMEA SI TOT NU AM SLABIT,AM FOLOSIT CEAIURI PASTILE DE SLABIT SLABEAM 10 KG APOI PUNEAM LA LOC DUPA CE NU ISI MAI FACEAU EFECTUL .SPORT NU POT SA FAC PENTRU CA AM O PROBLEMA CU PICIOARELE.AM 1,58 SI 100 DE KG. BANII NU AM DE DIETE. DEJA AM INCERCAT SI CIOBA DE VARZA; SI ROSII MINCAM NU MAI ROSII. BANII DE PASTILE NU MAI AM SINT PREA SCUMPE SI NU AU EFECTE.AM DOAR 200 DE LEI IMI PERMIT SA MINMINC DOAR PASTE; OREZ; CARTOFII. NU MANINC PREJELI SI NU IMI PLACE LUEIUL FOLOSESC 2 LINGURI LA O OALA MARE. NU MANINC DULCIURI NICI ZAHAR.DOAR HAZARINA.M-AM LASAT DE FUMAT.NICI CU FRUCTE NU SLABESC.NU VREAU LA DOCTOR

    0
    0

  • Andreea-florina pe 11 Mar 2009, 02:00
    vreau sa slabesc

    Am 14 ani inaltine 1.53 kg 43 is prea grasa asa ma vada si mama nu am lasa sa iau pastyle sau cioaiuri si vreau sa slabesc cat mai natural evit sa manac dimineata nu manac deloc pe la ora 14.00 foarte putin si seara tot asa evit si tot nu slabesc va rog datim o solutiem multumec!

    0
    0

  • rotaru daniela pe 8 Mar 2009, 12:59
    vreau sa slabesc

    am 5o ani ,92kg,1,65m,am mai multe afectiuni cronice vreau sa slabesc dar ma plictisesc repede de orice dieta care nu da rezultar-te relativ repede,nu stiu cum sa fac sa pot avea rabdare.de 1 martie sora mea mia facut cadou cartea scrisa de mihaela,cind o citesc am mai mult curaj dar...

    0
    0

  • stanciu daniela pe 7 Mar 2009, 17:27
    VREAU SA SLABESC!!!

    SUNT DIN PLOIESTI, AM 39 ANI,SI 105KG.AM O HERNIE DE DISC SI PROBLEME CU FICATUL(STEATOZA HEPATICA)..AM INCERCAT DE 8 ANI DE ZILE ,CURE DE SLABIRE(CU CEAIURI,PASTILE,REGIM ALIMENTAR)FARA NICI UN REZULTAT,BA DIN CONTRA M-AM INGRASAT IN FIECARE AN,DIN CE IN CE MAI MULT.VA ROG SA MA AJUTATI CAT MAI REPEDE CU O RETETA EFICIENTA,PENTRU SLABIT! DE MENTIONAT ESTE FAPTUL CA TIN TOATE POSTURILE DE PESTE AN.VA MULTUMESC!-

    1
    0

  • cristina pe 7 Mar 2009, 13:57
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabesc ...da-mi un sfat

    0
    0

  • Alexandra pe 6 Mar 2009, 21:51
    probleme...

    cate sacrificii mai fetelor!si eu sunt la dieta acum si ma simt f mandra pt ca in timp ce poftesc la ciocolata deschid repede calculatorul si citesc mesajele voastre!intotdeauna tine :d!ideea e ca as fi tare fericita daca ar exista o reteta minune de slabit,la varsta mea(22 anisori) nu stiu daca mi a scapat vreuna!de curand am aflat ca un pahar de apa fiarta inainte si dupa orice gustare ar ajuta..ce parere aveti?am incercat in dimineata asta,inainte de cafeluta...groasnic...sper sa fac asta si maine!offf,decat 4 vreau sa dau jos dar fara sa pun alte 5 dupa ce imi trece ''pofta de apa calda"...:d bafta fetele!

    0
    0

  • dana pe 4 Mar 2009, 13:58
    gambe si aripioare

    vreau sa imi subtiez gambele deaorece le am destul de mari si de multe ori am probleme cand imi iau cizme...nu imi vin la gamba...si am o problema cu aripioarele cum pot scapa de ele acasa.....si ce creme ma sfatuiti sa folosesc pentru celulita?

    0
    0

  • dana pe 4 Mar 2009, 13:55
    slabit

    buna,am 19 ani si am 160 si 54 kg si as vrea sa slabesc intre 5 si 7 kg......ce imi recomanzi??si exerciti pentru acasa deaorece nu imi permit sa ma duc la o sala....merci mult!!

    0
    0

  • ANDREEA pe 3 Mar 2009, 04:27
    cum sa slabesc?

    Buna, sunt Andreea, vreau sa-ti spun ca fac gimnastica aerobica de aproape 2 luni dar in ultimele 2 sapt nu am fost zilnic datorita programului pe care il am la serv, deoarece lucrez pe schimburi, asa ca reusesc sa ajung la sala de 3 ori pe sapt, 2 sapt am mers zilnic. Rezultatele au inceput sa apara deoarece pana sa incep lucrul nu mai mancam dupa ora 6 seara, sau dk mancam 2 mere era bn sau poate de ,ulte ori nu mancam nmk. Acum lucrand pe schimburi sunt nevoita sa mananc si seara, sau chiar dimineata , pe la ora 3 sau chiar 4, de multe ori mananc la 12 noaptea. Am slabit aproape 4 kg in o luna jumatate, ce pot sa fac , ce sa mananc atunci cand lucrez seara , ca sa nu ma ingras , pt ca nu pot sa ma abtin, mi-i se face foame, si nu reusesc sa nu mai mananc paine. Oare pot sa mananc cu paine dar sa nu pun pe mine sau daca mananc paine neagrao sa ma ingras? Puteti sa-mi dati o cura de slabire pe care sa o asociez cu gimnastica aerobica pe care o fac? Astept raspunsul dumneavoastra Multumesc Andreea

    0
    0

  • brunetika pe 28 Feb 2009, 23:22
    cum sa ma mentin?

    Am 1,64 si 58 de kg..am avut 78 de kg si intr-un an si jumatate am ajuns la 55 de kg.am inceput sa ma ingras de sarbatori fara sa mananc in exces..as vrea sa stiu cate kg ar trebui sa am si ce as putea face ca sa nu mai pun pe mine si organismul meu sa se obisnuiasca asa.Vreau sa precizez ca nu am tinut o dieta anume.Am renuntat la paine si mezeluri..si mancam doar fructe si legume.

    0
    0

  • Madalina pe 26 Feb 2009, 20:17
    vreau sa slabesc

    Buna:)! vreau si eu un regim prin care sa slabesc. M-am saturat sa merg la cumparaturi si sa nu pot sa-mi cumpar hainele care imi plac si sunt la moda. As vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mine...astept raspunsul dumneavoastra...:D va multumesc!

    0
    0

  • Anka pe 26 Feb 2009, 17:04
    dieta

    ....Am 26 de ani ....cert este ca va pot oferii un sfat ...la 2o de ani am trecut prin o transformare fizica absolut de mare...de la 45kg datorita sarcinii am luoat in greutate 60 kg ......ajungand asa dar sa fiu de 105kg....:{{...dar nu mam speriat cu foarte mare vointa ceea ce este importanta...in practic..6luni...am ajuns la greutatea de 50kg......va recomand ...sport o dieta echilibrata .......multe fructe si legume ...fara zaharuri grasimi......si daca tot aveti ambitie.....6o minute le puteti....lasa la o sala sa alergati pe banda...aveti incredere in voi si veti reusi...:}}}}}in prezent sunt si eu la dieta pt ca am acumulat in 2 luni 6 kg dar nu ma dezamagesc le dau ff usor ....vointa trbuie:}}}}}}}

    0
    0

  • SpaceDY pe 23 Feb 2009, 15:49
    offff :((

    nu stiu ce as my putea face..kg ma deprima....as vrea sa fiu s eu snela..normal k toate celelalte.. va rog rasp...pana nu devine o obsesie my mare de atat

    0
    0

  • clara pe 23 Feb 2009, 02:17
    vreau sa slabesc

    ma chiama clara am 20 an 1.60 kg 65 si as vrea sa slabesc 6 kg ajutatima va rog ma gasiti pe adresa asa clara_trecate vo rog din suflet ajutatima

    0
    0

  • clara pe 23 Feb 2009, 02:12
    vreau sa slabesc

    ma nimesc clara am 20 anii as vrea sa slabesc 6 kg autatima va rog idi clara_trecate mess contactatima va rog

    0
    0

  • Horbaniuc pe 23 Feb 2009, 02:01
    corect

    Bine fetelor dar este nevoie si de putina vointa :ascultati "teoria ca teoria practica ne omoara ":o informatie surpriza:va rog intrati pe:http://www.magneticmarketing.ro/?r=8cabb0d0e28a5f7a4f59b6003458faf9

    0
    0

  • elena pe 21 Feb 2009, 22:25
    cura de slabire

    vreau sa slabesc la coapse burta si solduri . multumesc

    0
    0

  • roxxxana pe 20 Feb 2009, 15:52
    vreau sa slabesc..

    am 1,65 si sunt cam plinuta..:(vreau sa slabesc in mod special la solduri,coapse si burta.astea sunt marile mele probleme...va rog sa ma ajutati:((ast rasp

    0
    0

  • roxy_smile pe 19 Feb 2009, 15:31
    CUM AM REUSIT EU SA SLABESC

    Mihaela Bilic are dreptate. Stilul de viata e cheia. Numai ca pare foarte greu... Sunt din Bucuresti, am 32 ani, 1,64 si 57 de Kg. Am slabit 10 kg in 3 luni, si slabesc in continuare, FARA NICI UN EFORT. Bine, vreau sa spun ca nu am tinut o dieta, ci AM REUSIT sa-mi schimb stilul de viata. Am incercat nenumarate diete pana acum si toate au avut cam acelasi rezultat. Slabeam 5kg in 3-4 saptamani, si apoi ma ingrasam inapoi. Acum 3 luni am intrat prin reductostart.ro, si am primit o programare la un specialist in nutritie, in care sa am incredere. Am avut norocul sa ajung la dnul dr. Panaite, de la Institutul de Diabet si Nutritie Paulescu. Ce pot sa spun e ca, omul asta are atata rabdare, sa-ti explice, sa te ajute, sa te inteleaga, incat nu ai cum sa nu reusesti sa slabesti. Am stabilit impreuna o dieta cu adevarat personalizata pentru nevoile mele, ideajuns de flexibila, incat sa nu simt nici un efort. SI A MERS! Acum sunt convinsa ca nu ma voi mai ingrasa niciodata mai mult de cateva kg, moment in care stiu acum ce am de facut. Nu exista slabire minune, dar ce sa intamplat cu mine e aproape incredibil. M-as bucura fetelor, sa puteti sa reusiti la fel ca mine. Va recomand sa incercati www.reductostart.ro si cereti o programare la Dr. Panaite. Va tin pumnii!

    0
    0

  • lerra4ka pe 19 Feb 2009, 14:36
    as vrea sa slabesc

    salut... am 14 ani shi as vrea sa slabesc am 1,55 inaltime shi 50 de kg ... va rog cine ma poate ajuta putem comunica pe messenger id-ul meu este lerra_39@yahoo.com va multumesc

    0
    0

  • elena pe 19 Feb 2009, 11:46
    as dori o dieta de slabire

    Doresc sa slabesc 8-10 kg si nu stiu cumn sa procedez pt ca sunt retinuta de la mancare,dulciuri ,grasimi,paine nu mananc;fac ceva miscare ,dar recunosc ca nu suficient si am o varsta respectabila;ma apropii de 60;daca are cineva vreun sfat,rog sa-mi trimita un mail pe adr.elenag98@yahoo.com;multumiri anticipate

    0
    0

  • lacutara pe 14 Feb 2009, 23:36
    vreau sa slabesc

    am 50 de ani,1,64m,93kg,am multe boli cronice,doresc din tot sufletul sa slabesc dar nu ma pot tine de diete de lunga durata,maninc mult mai ales dulciuri si mai mult noaptea pentru ca nu pot sa dorm,daca ma puteti ajuta cumva astep raspuns multumesc! si bafta celor ce incearca sa slabeasca

    0
    0

  • anytaanyta pe 12 Feb 2009, 15:19
    vreau o dieta

    am 13 ani si am nevoie de o dieta pt. a scapa de niste kg in plus

    0
    0

  • Agatha pe 11 Feb 2009, 20:41
    dieta

    Si eu am slabit cu sucuri naturale din leg.si fructe din 2 in 2 ore, cite zile faci , atitea kg.dai jos, ex.> 5 zile de cura din aceasta, 5 kg date jos. Dimineata ceai sau cafea decofeinizata cu o linguritya de miere, seara ceai din plante tot cu miere si lamiie. Te detoxifici si te simti f.bine, doar prima zi e grea pina se obisnuieste organismul. Dar atentie> daca incepi dupa aceia cu o alim. grea oui repe de la loc. Asa ca atentir dupa aceia sa nu exagerati cu mincatul.

    0
    0

  • esmeraldin pe 11 Feb 2009, 17:35
    am slabit

    Si eu sunt o "fana " a slabitului, ptr. ca am 2 nasteri la activ, am ajuns si la 35 de ani si organismul nu ma mai ajuta ca la 20 de ani, nu am luat mult in greutate la nici o sarcina, dar cele 6 kg. cu care am ramas sunt cumplit de dat jos, asa ca am incercat tot felul de diete, dar saptamana trecuta am inceput o dieta care m-a ajutat, am scapt deja de 4 kg. intr-o saptamana, nu m-am infometat prea tare insa primele zile sunt grele deoarece obisnuiam sa mananc haotic si cand imi era pofta mancam ceva asa se face ca nu reusam sa dau jos cele 6 kg. Secretul dietei este sa mananci din 2 in 2 ore ex. ora 8:00 o cafea indulcita cu zaharina sau ceai ptr. cine nu bea cafea 10:00 2 felii de sunca presata light ( campofrio) 12:00 o bucata de 150-200 gr de piept de pui fiert sau la gratar cu putine condimente fara ulei 14:00 2 mere sau 1 iaurt degresat 16: 00o juumatate de pachet de branzica slaba 18:00 o cana de suc de rpsii ( se gasesc in hypermarketuri de ex. Timbark) . 2 l de apa plata /zi Recunosc nu am facut nici un pic de miscare . Dupa 3 zile suncuta de dimineata se inlocuieste cu 1-2 oua urmatoarea saptaman puteti alterna carnea de pui cu peste la cuptor sau gratar. Nu mi s-a parut copmlicata si nici grea asa ca ... Bafta

    0
    0

  • monica pe 10 Feb 2009, 22:04
    dieta

    Buna.....as vrea sa imi recomandati o dieta ......am slabit intr-o vreme cu o alimentatie sanatoasa dar iar m-am ingrasat.....astept un raspuns....

    1
    0

  • adriana pe 10 Feb 2009, 18:07
    va rog din inima

    spunetimi va rog cum sa slabesc am 80 de kg si 1 7o sunt grasuta styu dar chiar vreau sa slabersc spunetimi va rog o metoda va rog din suflet va multumesc

    0
    0

  • danutza pe 10 Feb 2009, 14:38
    pt nellyliban

    daca imi permiti sa iti dau un sfat sunt bune exercitiile de gen elicopter.Stai cu piioarele putin departate,o mana pe sold si pe cealalta o duci de_asupra capului de doua ori si inver.dupa cateva exercitii vei avea febra dar exersand va trece febra musculara si vei vedea rezultate.

    0
    0

  • danutza pe 10 Feb 2009, 14:35
    e nevoie d vointa

    sunt plinuta,as putea zice prea plinuta dar 45 de minute pe zi de sport au efect!credeti_ma ca deja vad rezultatele.aveti incredere i voi!

    0
    0

  • nellyliban pe 8 Feb 2009, 18:12
    Intrebare

    Stie cineva ce exercitii fizice sunt eficiente pentru eliminarea grasimilor de pe solduri ???

    0
    0

  • mariana pe 6 Feb 2009, 19:54
    slabit

    unde se gasesc listele cu alimente hipoglucidice

    0
    0

  • magdalena pe 6 Feb 2009, 18:50
    aici

    eu pot sa va ofer ceva natural pentru slabit,si garantat...am mai ajutat pe cienva sa slabeasca,dak aveti incredere contactati-ma pe id=ul magdalena_filip@yahoo.com sau la numarul de telefon 0742 150 828 .... eu va zic sincer ca nu e nimic cancerigen sau periculos pentru sanatate...ce recomand eu are efecte de a actiona intern,de a topi grasimile si a reduce pofta de mancare,echilibrandu-va si viatza,ajungand astfel la o viatza sanatoasa din toate punctele de vedere

    0
    0

  • camelya pe 6 Feb 2009, 17:29
    vreau sa slabesc:-s:-s

    buna......as vrea si eu sa slabesc makar vreo kateva kilograme........am 17 ani si as vrea sa dau si eu burtik jos:(:(:(:(:(:(:(:(...........sincer nuj ce sa mai fak..........fak abdomene.......da degeaba............nu au niciun rezultat........si pot sa zik k nu bag in mine mult.........doar as vrea sa dau burta jos si putin l picioare.............sper sa ma ajutati:((:((:((:((:((

    0
    0

  • adriana georgescu pe 6 Feb 2009, 17:20
    oare se poate?

    vreau si eu sa slabesc am 51 de ani si sunt satula de cele fffffffff multe kg multumesc

    0
    0

  • flory pe 6 Feb 2009, 10:54
    ambitia de a slabi cine o are

    am 55 ani si de cand am iesit la pensie de aproape 5 ani am pus in plus la greutate 7 kg, e cam mult si le simt mai ales ca am si ceva probleme cu inima ,sant o pofticioasa si nu ma pot abtine chiar daca doresc, nu stiu cum sa procedez ca sa-mi revin la greutatea de dinainte adica 65kg, ce sfat a mi puteti da in cazul meu,ma scol dimineata cu o pofta nebuna de a manca si am un gol in stomac daca nu mananc imediat. si o usoara ameteala.

    0
    0

  • george pe 6 Feb 2009, 10:39
    cine vorbeste

    Ati vazut-o vreodata pe doamna dr Bilic? Dumneaei cand o sa slabeasca?

    0
    0

  • gabriela pe 6 Feb 2009, 09:56
    eu am gasit solutia

    doar prin echilibrara nutritiei poti sa slabesti si sa-ti mentii greutatea.Prin diete in niciun caz.eu am reusit si sunt foarte bucuroasa!cine e interesata putem discuta pe adresa popescu_gabriela45@yahoo.com.am castigat energie,vitalitate si o silueta de invidiat pentru varsta mea,si nu numai!!!!

    0
    0

  • voicu florina pe 6 Feb 2009, 09:55
    cerere

    as dori si eu nr doamnei dr BILIC vreau neapara sa ajung la cabinetul dansei sa ma ajute sa slabesc va rog mult ajutatima

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod