Gemeni

Esti una dintre cele mai norocoase femei! Ai mereu un aer tineresc si o silueta supla. Pentru tine, miscarea este esentiala, drept dovada sunt arderile foarte bune.

Esti una dintre cele mai norocoase femei! Ai mereu un aer tineresc si o silueta supla. Pentru tine, miscarea este esentiala, drept dovada sunt arderile foarte bune. Oricand poti incinge o partida de tenis, un dans sau ping-pong, orice, numai sa ai cu cine.

Preferi diversitatea in locul cantitatii si nu esti o gurmanda inraita. Ai si mici defecte: adori produsele de fast-food si bauturile racoritoare dulci si acidulate.

Evita cafeaua, inlocuind-o cu ceaiurile de plante, care au un efect calmant, si renunta la oua si branza grasa.

 

Te adaptezi foarte rapid in orice situatie, dar atunci cand esti stresata, ai tendinta de a rontai tot ce prinzi in mana, ca si cum acestea ti-ar atenua starea! Nu te mai trezi noaptea pentru a manca! Este clar ca iti plac mesele dese si usoare, dar nu incerca sa faci apel la portiile foarte mari.

Mancarea merge mai usor atunci cand la masa esti cu prietenii tai. Iti plac portocalele, perele, prunele, carnea de pasare, pestele si fructele de mare. Kilogramele in plus pot fi eliminate cu usurinta daca introduci in alimentatia ta legume si carne la gratar.
Mancarurile preferate contin morcovi, fasole si mazare. Vitaminele care iti revigoreaza organismul sunt B1 si F.

 

Comentariile 101-108 din 108

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena Puzdrea pe 14 Iun 2008, 12:25
    Dieta in functie de zodie

    In mare parte mi se potriveste deoarece desi am 66 de ani sunt supla, asa am fost toata viata, mananc multe fructe si legume, dar totdeauna am mancat putin si des, iar dupa mese am baut ceaiuri fierbinti (acestea au proprietatea de a dizolva grasimile) Nu mananc grasimi, consum multe lactate, dar beau apa minerala carbogazoasa, nu-mi place apa plata. Fac multa miscare.

    0
    0

  • mim pe 13 Iun 2008, 08:36
    asa si asa

    mai ,nu prea merge cam cu ce s-a scris pe aici.pe undeva ma regasesc dar cand ma gandesc ca se scrie de silueta subtire si de mare noroc cu cele din zodia noastra ....nu prea merge.pai hai sa ne gandim la monica anghel ,la teo ,chiar si la loredana groza care nu a mancat carne a facut mult sport si exemple ar fi dar nu imi mai vin acum prin minte.mai bine sa ne vedem de stilul nostru de alimentatie si vom mai vedea ce va mai fi.nu imi plac sucurile dulci si acidulate ,nu ma omor dupa fructe asa ca.....

    0
    0

  • Cris pe 12 Iun 2008, 23:39
    adevarat

    La mine se potriveste ffffff bine. Imi place sa mananc putin si des, chiar si noaptea ma trezesc si mananc. Imi plac numai lichidele acidulate, ba chiar nu suport deloc gen apa plata. Am avut si am o silueta de toti ma invidiaza. Nu imi place deloc sa manac singura si chiar daca sunt super obosita sau indispusa, daca sotul imi spune hai s ajucam tenis sau baschet ma repun imediat pe picioare.

    0
    0

  • tea pe 12 Iun 2008, 19:42
    tare

    Mie chiar mi se potriveste. Cu mazarea e o problemma ca nu o inghit deloc, in rest asa e. Si de cativa ani buni nu am mai pus un kg pe mine, tot 50 kg am ;)......asa ca faceti mult spor, e sfatul meu!!!

    0
    0

  • Mirela pe 12 Iun 2008, 16:05
    Fals :)

    Foarte fals...nu este deloc asa...incercati sa generalizati dar cele care citesc "dieta", citesc tocmai pentru ca nu sunt chiar suple...nu?Luati-o si voi putin logic.

    0
    0

  • Monica pe 12 Iun 2008, 15:53
    Mai incercati !

    Mai incercati, poate nimeriti . Gemeni care nu sunt gurmanzi ? hm.... Poate nu sa manance neaparat mult, dar bun si gustos. Siluete suple ? Mi-ar place, poate imi da-ti o idee cum sa trec in alta zodie.

    0
    0

  • Anca pe 12 Iun 2008, 15:24
    12-06-2008 14,24

    Este ff fals. Urasc morcovii si nu beau niciodata racoritoare dulci. Nu se potriveste deloc cu gemenii si este valabil la toate cunostintele mele din aceasi zodie.

    0
    0

  • dana pe 12 Iun 2008, 13:14
    Fals!

    Din tot ce spune aici nu e nimic adevarat si nu numai in cazul meu,am o multime de prietene in aceeasi zodie si au aceeasi parere ca si mine.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod