Dietă. Cum poţi să mănânci pâine şi să slăbeşti. Sfaturi de la un expert

Este un aliment hipercaloric, dar are mult mai puţine calorii decât nucile, seminţele şi uleiurile. Descoperă regulile unui medic!
„Vrei să slăbeşti? Nu mai mânca pâine!” De câte ori n-ai auzit acestă recomandare, de parcă pâinea ar fi duşmanul nr.1 al siluetei, iar eliminarea ei ar provoca automat pierderea kilogramelor? Da, este un aliment bogat în calorii, dar nu are nici măcar jumătate din caloriile nucilor sau seminţelor şi nici o treime din caloriile uleiului.


Adevărata problemă a pâinii este calitatea ei. În acest raport îţi voi arăta cum calitatea pâinii face diferenţa dintre îngrăşare şi slăbire şi cum poate fi pâinea inclusă cu succes într-o dietă de slăbire, la toate cele trei mese principale.


Succesul dietei cu pâine


Voi începe prin a-ţi povesti cazul Irinei, una dintre primele mele paciente, care a venit la clinică în pragul disperării. Avea 35 de ani şi 15 kilograme în plus rămase după naşterea copiilor, începuse zeci de diete, dar renunţase la fiecare, pentru că simţea nevoia să mănânce „cu pâine”, aşa cum se obişnuise din copilărie.

„Nu am poftă de dulciuri, nu am probleme cu controlul apetitului, însă lipsa pâinii mă frustrează teribil şi mă face să renunţ la dietă după câteva zile”, îmi spunea Irina.
I-am conceput o dietă personalizată, pe termen lung, care includea zilnic 5 felii de pâine. A slăbit 15 kilograme în mai puţin de trei luni, fără frustrări, fără abateri de la dietă, mereu cu zâmbetul pe buze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod