Dieta cu scortisoara, miere si lamaie

Băutura din 3 ingrediente care te ajută să slăbeşti rapid

Ai nevoie de trei ingrediente banale ca să prepari acasă o băutură care te ajută să slăbeşti rapid, având un efect de topire a grăsimilor.
O băutură caldă care conţine doar trei ingrediente şi pe care o poţi face foarte repede acasă te va ajuta să scapi mai repede de kilogramele în plus. Include această băutură în cadrul unui regim alimentar sănătos pentru a obţine rezultate spectaculoase într-un timp scurt!


Dieta cu miere, scorţişoară şi lămâie topeşte grăsimile


Potrivit specialiştilor, scorţişoara în combinaţie cu mierea de albine naturală şi lămâia poate să facă minuni pentru siluetă. Atunci când aceste trei ingrediente sunt consumate cu apă caldă au un efect asupra metabolismului şi topesc grăsimile, ajutându-te să slăbeşti rapid.
Însă, ceea ce trebuie să reţii este aceea că băutura minune va da rezultatele dorite atunci când faci alegeri alimentare sănătoase pe parcursul zilei şi asociezi dieta echilibrată cu multă mişcare fizică.

De ce funcţionează aceste trei ingrediente?


Un studiu apărut în 2012 în International Journal of Preventive Medicine arată că persoanele care consumă cu regularitate scorţişoară ard mai multe grăsimi, spre deosebire de cele care includ acest condiment în dieta lor. De asemenea, s-a demonstrat că scorţişoara are un efect pozitiv asupra glicemiei, împiedicându-te să faci alegeri alimentare greşite.
Însă, scorţişoara trebuie consumată cu moderaţie şi numai după avizul medicului de către persoanele care iau medicamente pentru diabet sau anticoagulante.

Lămâile au puţine calorii, aduc o mulţime de nutrienţi şi sunt recunoscute pentru efectul lor de topire a grăsimilor, după cum arată un studiu din 2008 apărut în publicaţia Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition. Deoarece au un rol esenţial în stimularea metabolismului, lămâile nu trebuie să-ţi lipsească din meniu. Ele mai au proprietatea de a te ajuta să rezişti mai uşor în faţa tentaţiilor culinare hipercalorice.

Mierea de albine naturală este o sursă importantă de antioxidanţi, dar şi de enzime şi minerale, precum fier, zinc, potasiu, calciu, fosfor, magneziu şi seleniu.
Nici vitaminele nu lipsesc din mierea de albine, aceasta fiind bogată în vitaminele B6, tiamină, riboflavină şi niacină. Experţii sunt de părere că trebuie să foloseşti mierea în locul zahărului rafinat, deoarece chiar dacă ea aduce mai multe calorii, nu îngraşă precum o face zahărul. Un studiu apărut în 2008 şi publicat în Scientific World Journal a comparat efectele mierii de albine şi ale zahărului în procesul de slăbire şi s-a demonstrat că persoanele care au înlocuit zahărul cu mierea au reuşit să scape de mai multe kilograme. Reţine că o linguriţă de miere este suficientă pentru a obţine această băutură cu efect de slăbire.



Cum să prepari această băutură


Foloseşte 2 beţe de scorţişoară pe care să le fierbi 15 minute în 250 mililitri de apă, iar după ce s-a răcorit puţin se adaugă o linguriţă cu miere de albine şi 1-2 linguri cu zeamă de lămâie.

Bea o jumătate de cană seara înainte de culcare, iar restul se încălzeşte şi se consumă dimineaţa după un mic dejun sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod