Nu rata niciun zâmbet cu fațetele dentare bio-estetice

Zâmbetul ideal este despre cum să nu pierzi momentele frumoase petrecute împreună, este expresia încrederii în sine și a puterii, este motivul pentru care peste 89% dintre adulți aleg tratamentele de estetică dentară, conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică.

Perfect, natural, imediat, alb pe viață… 4 aşteptări pe care le avem atunci când intrăm în cabinetul medicului dentist specialist în estetică dentară. Soluția este aproape întotdeauna aceeași -  tratamentul cu fațetele dentare bio-estetice: arată ca dintele natural; sunt realizate din materiale biocompatibile; sunt ușor de întreținut; imbunătățesc aspectul; pot fi complet personalizate!

Am observat că o parte dintre pacienții mei se tem de schimbare.

Nu pentru că nu și-o doresc, ci pentru că nu o cunosc. Ca atare, le-am creat un loc în care să vadă viitorul lor zâmbet : Future Smile Studio nu este un studio foto în care zâmbim frumos, este o proiecție a dorințelor pacientului, a felului în care el se exprimă, este un loc în care analizăm și colectăm date științifice și de comportament. Și astfel, la finalul tratamentului știm că zâmbetul creat este perfect pentru cel ce l-a dorit!” , ne spune dr. Cristian Csapo Martinescu, Specialist Estetică dentară.

Digital Smile Design, zâmbetul 100% personalizat împreună cu tine - Orice procedură de reconstrucție dentară trebuie să înceapă cu design-ul său și să continue cu planificarea.

Cu ajutorul DSD (Digital Smile Design), o tehnică digitală ultra performantă care îți calculează proporțiile ideale ale zâmbetului ținând cont de trăsăturile feței, vei vedea cum ai putea arăta la finalul tratamentului de estetică dentară. Simplu, ușor, fără durere și rapid. În doar 3 pași: vizita la medicul specialist în estetică dentară, setul de fotografii special, prelucrarea digital și simularea zâmbetului tău ideal.

Este incredibil efectul pe care Digital Smile Design îl oferă pacientului: acesta se vede cu noul zâmbet înainte de a-l avea şi acest lucru îi oferă încrederea de care avea nevoie pentru a accepta şi finaliza tratamentul!”, ne explica specialistul Cristian Csapo Martinescu.

Așadar, acum știi că fațetele dentare îți oferă acel zâmbet încrezător și necondiționat pe care ți-l doreai mereu și care, fără îndoială, îți oferă un aspect vizibil îmbunătățit.
Astfel, în urma unei simulări a noului zâmbet, realizată cu ajutorul tehnologiei 3D Digital Smile Design, specialiștii DENT ESTET îți pot oferi un zâmbet natural, bio estetic și alb pe viață. Profită luna aceasta de reducerea de 150 Euro la tratamentele de estetică dentară care îți readuc zâmbetul pe buze! #nurataniciunzambet

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod