Vitamina C - fântâna “tinereţii fără bătrâneţe” pentru pielea ta

Te numeri printre persoanele care sunt extrem de atente la sănătatea pielii?

Cât de multe lucruri ştii despre sănătatea pielii tale?

Foloseşti creme de hidratare şi de protecţie, măşti pentru refacerea tonusului pielii şi bei minim 2 litri de apă? Cu toate acestea, aspectul pielii tale te nemulţumeşte şi simţi că, oricât de mult ai lupta cu ridurile, ele încep să fie din ce în ce mai vizibile?

Cum îţi poţi ajuta pielea să îşi recapete elasticitatea şi să-şi menţină sănătatea?

Chiar dacă e posibil să fie o surpriză pentru tine, vrem să îţi dezvăluim un mic secret care va contribui la frumuseţea pielii tale: un rol important în elasticitatea şi sănătatea pielii îl joacă vitamina C. Recunoscută în special pentru contribuţia la funcţionarea normală a sistemului imunitar, aceasta intervine totodată în formarea colagenului şi elastinei din organism.
Cele două proteine sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii pielii, absenţa lor provocând senzaţia de piele uscată, iritată şi intensificând apariţia ridurilor.

O carenţă semnificativă a vitaminei C în organism poate duce la apariţia scorbutului, o boală larg asociată cu malnutriţia şi care, în prezent, poate fi foarte uşor prevenită printr-un regim dietetic ce cuprinde această vitamină importantă. Netratat, scorbutul duce la formarea de pete livide pe piele, sângerări, paliditate, depresie şi imobilitate parţială. Chiar dacă este o boală asociată cu un regim dietetic deficitar, este important de ştiut că absenţa vitaminei C din organism poate produce astfel de dezechilibre.

Efectele dăunătoare ale razelor UV pot fi limitate cu ajutorul vitaminei C

Prin rolul său antioxidant şi contribuţia la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi, vitamina C poate ajuta inclusiv la limitarea efectelor pe care expunerea intensă la razele ultraviolete le poate avea asupra pielii noastre. Desigur, acest lucru nu înseamnă că poţi înceta să mai foloseşti cremă cu factor de protecţie când te pregăteşti de concediu! E important de înţeles rolul ei în acest sens: vitamina C nu e o “cremă de protecţie” deoarece nu absoarbe radiaţiile din razele dăunătoare.
Pe de altă parte, ea contribuie la protecţia împotriva efectelor dăunătoare ale acestor raze, provocate de radicalii liberi1.

Vitamina C Nr 1 în România*

1. Organismul uman nu își poate sintetiza singur acest element esențial sănătății, astfel trebuie să apelăm la un ajutor. De aceea, pe lângă o alimentaţie bogată în fructe şi legume putem apela la Cetebe C Immunity Plus, care conţine în afară de vitamina C şi zinc, un alt aliat al sistemului imunitar.

2. Alimentația și produsele farmaceutice cu conţinut de vitamina C  sunt singurele surse de vitamina C şi cu toţii ştim că fructele și legumele au o valoare nutritivă importantă ce nu poate fi substituită complet de vitamine. Însă, organismul uman nu poate stoca vitamina C, deoarece aceasta nu poate fi reţinută în corp mai mult de câteva ore.

O soluție în acest sens o reprezintă capsulele de Cetebe C Immunity Plus cu tehnologia cu eliberare prelungită, care furnizează treptat corpului vitamina C timp de 8 - 12 ore.


3. În cazul produselor obişnuite cu conţinut de vitamina C, indiferent de concentraţia acesteia, cantitatea de vitamina C neabsorbită va fi eliminată în primele ore de la administrare. Datorită tehnologiei patentate din Cetebe C Immunity Plus, 98% din cantitatea de vitamina C dintr-o capsulă devine disponibilă absorbţiei şi este folosită de către organism.

Administrată conform instrucţiunilor, Vitamina C este un aliat al organismului nostru, ajutând la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi susţinând organismul în lupta cu viruşii şi răcelile. Descoperă mai multe beneficii ale Vitaminei C pe www.cetebe.ro
Cetebe C Immunity Plus – Vitamina C Nr 1 în România*

Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.
*Produsul este Nr. 1 în topul vânzărilor din România în perioada Ian 2008-Aug 2013, conform datelor de piaţă în valoare furnizate de IMS Health.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod