Cum creştem aportul de vitamina C în organism?

Trecerea de la un sezon la altul, stresul si oboseala sunt factori care duc la dereglări ale sistemului imunitar, provocând dezechilibre în organism şi sensibilizându-ne în faţa răcelilor şi a gripei.
Pentru a face faţă acestor dezechilibre, este recomandat să ajutăm organismul cu un aport de vitamina C care să ne fie aliat în lupta cu bacteriile şi cu virusurile.

Proprietăţile vitaminei C

Disponibilă în natură în anumite fructe şi legume (precum ardeiul iute şi gras, roşii, spanac, brocoli, kiwi, papaya, citrice), vitamina C sau acidul ascorbic a devenit un aliat important al sistemului imunitar, având multiple beneficii. Aceasta ajută organismul să genereze colagen, să vindece rănile şi să menţină sănătatea oaselor şi a dinţilor. Fiind un antioxidant, vitamina C  poate contribui la prevenirea procesului de îmbătrânire a organismului, protejându-ne de stresul oxidativ, adică de radicalii liberi.

Corpul nostru nu poate sintetiza singur vitamina C deoarece, pe scara evoluţiei am pierdut o enzimă numită L-gulonolacton-oxidază, care ajuta la sintezaacestei vitamine.
Astfel, în condițiile unei alimentații dezechilibrate, se poate ajunge relativ ușor la deficit de vitamina C.  

Prin urmare este necesar să îi oferim organismului această vitamină esenţială din exterior (fructe, legume sau suplimente alimentare). Pe de altă parte, e important de ştiut că vitamina C nu poate fi reţinută în corp mai mult de câteva ore, astfel încât orice cantitate neabsorbită în primele ore va fi eliminată. Când organismul primeşte o doză mai mare decâtcapacitatea lui de absorbţie, excesul de vitamina C se elimină. O soluţie recomandată pentru a oferi organismului doza de energie pe parcursul întregii zile este Cetebe C Immunity Plus, în care 98% din cantitatea de vitamina C dintr-o capsulă devine disponibilă absorbţiei şi este folosită de către organism.
Bazându-se pe tehnologia  cu eliberare prelungită, Cetebe C Immunity Plus este revoluţionar faţă de restul produselor cu conţinut de vitamina C, asigurând ca aproape toată cantitatea de vitamina C din capsulă să fie eliberată pe parcursul a 8-12 ore.

Cum funcţionează Cetebe C Immunity Plus?

Vitamina C din Cetebe C Immunity Plus este conținută în pelete ambalate sub formă de capsule cu eliberare prelungită.  Fiecare capsulă conține în jur de 700 de pelete. Asemenea unei cepe, peletele sunt formate din straturi de vitamina C care se suprapun și straturi filmate care se dizolvă lent. Astfel, peletele eliberează vitamina C în corp din straturi succesive, asigurând treptat corpului necesarul de vitamina C timp de 8 - 12 ore.
Corpul este ajutat astfel să absoarbă o cantitate cât mai mare de vitamina C și să o utilizeze eficient.

Cetebe C Immunity Plus oferă corpului şi un aport de Zinc, un element esenţial atât pentru sistemul imunitar cât şi pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos, a pielii, danturii şi a ligamentelor.
Descoperă mai multe beneficii ale Vitaminei C pe www.cetebe.ro

Cetebe C Immunity Plus – Vitamina C Nr 1 în România*
Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.
*Produsul este Nr. 1 în topul vânzărilor din România în perioada Ian 2008-Aug 2013, conform datelor de piaţă în valoare furnizate de IMS Health.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod