Energizează-te cu Vitamina C - Lipsa de energie, primul semn al unui sistem imunitar slăbit

Te simţi lipsită de energie, apatică şi ineficientă în rezolvarea sarcinilor de zi cu zi? Cauzele pot fi multiple, începând cu stresul, dieta neechilibrată, lipsa unui somn adecvat şi terminând cu factori interni ce pot declanşa un dezechilibru în organism.
Înainte de a te panica nejustificat este necesar să cercetezi atent deciziile pe care le iei zi de zi şi care îţi pot afecta nivelul de energie. Ştii dacă dormi suficient? Studiile arată că o persoană matură are nevoie de minim 7 ore de somn adânc pentru a recupera energia pierdută  în timpul zilei. Dieta echilibrată, cu 3 mese principale şi cu mici gustări între mese, pe bază de fructe şi legume, ajută de asemenea organismul în recăpătarea energiei. Sportul este un aliat important în echilibrarea funcţiilor metabolice, ca să nu mai vorbim de  efectele benefice pe care le poate avea asupra siluetei noastre o jumătate de oră de cardio în fiecare zi.

Cum te ajută Vitamina C în recăpătarea unui tonus pozitiv?

Un aliat în echilibrarea sistemului imunitar slăbit este vitamina C, altfel spus acidul ascorbic, care îl poate ajuta să funcţioneze normal. Dacă în organism există cantităţi suficiente de vitamina C, aceasta contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.  Fiind cauza principală a producţiei de radicali liberi, stresul oxidativ este considerat unul dintre „duşmanii moderni” ai organismului nostru, fiind responsabil pentru îmbătrânirea prematură, tulburări emoţionale, boli psihice, imunitate scăzută, boli de inimă, diabet sau astm.
Nu în ultimul rând, acesta poate declanşa sindromul de oboseală cronică, adică senzaţia de apatie, lipsă de energie şi incapacitatea de concentrare pe care deseori o resimţim şi nu reuşim să o asociem cu niciun factor extern1i.

Prin efectul său antioxidant, Vitamina C are un rol important în protejarea proteinelor, lipidelor şi a acizilor nucleici împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, contribuind astfel la diminuarea efectelor nocive ale stresului oxidativ2. Astfel, zi de zi, o cantitate optimă din această vitamină te ajută să combaţi starea de oboseală şi să întâmpini sarcinile zilnice cu zâmbetul pe buze.

Vitamina C Nr 1 în România*

1.Organismul uman nu își poate sintetiza singur acest element esențial sănătății, astfel trebuie să apelăm la un ajutor. De aceea, pe lângă o alimentaţie bogată în fructe şi legume putem apela la Cetebe C Immunity Plus, care conţine în afară de vitamina C şi zinc, un alt aliat al sistemului imunitar.

2.
Alimentația și produsele farmaceutice cu conţinut de vitamina C  sunt singurele surse de vitamina C şi cu toţii ştim că fructele și legumele au o valoare nutritivă importantă ce nu poate fi substituită complet de vitamine. Însă, organismul uman nu poate stoca vitamina C, deoarece aceasta nu poate fi reţinută în corp mai mult de câteva ore.

O soluție în acest sens o reprezintă capsulele de Cetebe C Immunity Plus cu tehnologia cu eliberare prelungită, care furnizează treptat corpului vitamina C timp de 8 - 12 ore.

3. În cazul produselor obişnuite cu conţinut de vitamina C, indiferent de concentraţia acesteia, cantitatea de vitamina C neabsorbită va fi eliminată în primele ore de la administrare. Datorită tehnologiei patentate din Cetebe C Immunity Plus, 98% din cantitatea de vitamina C dintr-o capsulă devine disponibilă absorbţiei şi este folosită de către organism.

Administrată conform instrucţiunilor, Vitamina C este un aliat al organismului nostru, ajutând la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi susţinând organismul în lupta cu viruşii şi răcelile.
Descoperă mai multe beneficii ale Vitaminei C pe www.cetebe.ro

Cetebe C Immunity Plus – Vitamina C Nr 1 în România*
Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.
*Produsul este Nr. 1 în topul vânzărilor din România în perioada Ian 2008-Aug 2013, conform datelor de piaţă în valoare furnizate de IMS Health.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod