Vitamina C în sezonul răcelilor şi gripei

La debutul sezonului rece, încercăm tot timpul să ne ferim de răceli şi gripe, însă stilul nostru contemporan de viaţă, ritmul alert, activităţile cotidiene, îngreunează din ce în ce mai mult acest proces. Infecţiile virale ale tractului respirator, cum ar fi răceala şi gripa, sunt printre cele mai comune boli ale omului.
Mai mult, ele continuă să reprezinte o mare povară pentru societate, în termeni de suferinţă şi de pierderi economice: doar în Statele Unite se estimează că răcelile şi gripele provoacă anual pierderi economice de aproximativ 5 miliarde de dolari. De aceea, e important să luăm toate măsurile posibile pentru a ne întări sistemul imunitar, în special la începutul sezonului rece, pentru a-l ajuta să lupte cu răcelile şi gripele.

Proprietăţile vitaminei C

Disponibilă în natură în anumite fructe şi legume (precum ardeiul iute şi gras, roşii, spanac, brocoli, kiwi, papaya, citrice), vitamina C sau acidul ascorbic a devenit un aliat important al sistemului imunitar, având multiple beneficii. Aceasta ajută organismul să genereze colagen, să vindece rănile şi să menţină sănătatea oaselor şi a dinţilor.
Fiind un antioxidant, vitamina C  poate contribui la prevenirea procesului de îmbătrânire a organismului, protejându-ne de stresul oxidativ, adică de radicalii liberi. Însă cum ne ajută această vitamină în lupta cu răcelile şi gripa?

De ce este benefic să luăm Vitamina C în sezonul răcelilor şi gripei?

Cel mai cunoscut beneficiu al Vitaminei C este contribuţia la funcţionarea normală a sistemului imunitar, Vitamina C fiind un aliat în lupta cu răcelile şi cu gripa. Pe de altă parte, de multe ori lumea presupunecă Vitamina C are efect în ameliorarea simptomelor răcelii sau gripei. Astfel, multe dintre noi am fost educate ca la primele semne de răceală, să ne îndreptăm atenţia către flaconul cu suplimente de Vitamina C, sperând ca aceasta să ne vindece.

Vitamina C te ajută să spui NU răcelilor şi gripelor!

Sistemul nostru imunitar luptă mai eficient împotriva virusurilor sau a bacteriilor dacă în organism există cantităţi suficiente de vitamina C. Acest lucru se datorează faptului că aceasta creşte activitatea  leucocitelor şi producţia de interferon, ajutând la menţinerea rezistenţei naturale pe termen lung împotriva virusurilor şi a bacteriilor.
Atenţie! Este necesar să luăm vitamina C de la primele semne de răceală şi gripă, pentru a oferi corpului nostru suficiente arme pentru a se apăra în sezonul răcelilor şi gripelor.

Vitamina C Nr 1 în România*

1. Organismul uman nu își poate sintetiza singur acest element esențial sănătății, astfel trebuie să apelăm la un ajutor. De aceea, pe lângă o alimentaţie bogată în fructe şi legume putem apela la Cetebe C Immunity Plus, care conţine în afară de vitamina C şi zinc, un alt aliat al sistemului imunitar.

2. Alimentația și produsele farmaceutice cu conţinut de vitamina C  sunt singurele surse de vitamina C şi cu toţii ştim că fructele și legumele au o valoare nutritivă importantă ce nu poate fi substituită complet de vitamine. Însă, organismul uman nu poate stoca vitamina C, deoarece aceasta nu poate fi reţinută în corp mai mult de câteva ore.

O soluție în acest sens o reprezintă capsulele de Cetebe C Immunity Plus cu tehnologia cu eliberare prelungită, care furnizează treptat corpului vitamina C timp de 8 - 12 ore.


3. În cazul produselor obişnuite cu conţinut de vitamina C, indiferent de concentraţia acesteia, cantitatea de vitamina C neabsorbită va fi eliminată în primele ore de la administrare. Datorită tehnologiei patentate din Cetebe C Immunity Plus, 98% din cantitatea de vitamina C dintr-o capsulă devine disponibilă absorbţiei şi este folosită de către organism.

Administrată conform instrucţiunilor, Vitamina C este un aliat al organismului nostru, ajutând la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi susţinând organismul în lupta cu viruşii şi răcelile. Descoperă mai multe beneficii ale Vitaminei C pe www.cetebe.ro

Cetebe C Immunity Plus – Vitamina C Nr 1 în România*
Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.
*Produsul este Nr. 1 în topul vânzărilor din România în perioada Ian 2008-Aug 2013, conform datelor de piaţă în valoare furnizate de IMS Health.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod