2 in 1: hub USB si rama foto clasica

Ramele foto digitale sunt la moda acum, dar poate ca nu toata lumea isi doreste asa ceva. Pentru cei care iubesc tehnologia, dar prefera o rama foto clasica, exista acum rama foto de la Evegreen.

Ramele foto digitale sunt la moda acum, dar poate ca nu toata lumea isi doreste asa ceva. Pentru cei care iubesc tehnologia, dar prefera o rama foto clasica, in care sa aseze o fotografie tiparita pe hartie, exista acum rama foto de la Evegreen.

Este, de fapt, un alt produs de tip "2 in 1", pentru ca, daca ar fi fost o simpla rama foto, nu ar fi fost prezentata in sectiunea de tehnologie. Partea din spate a ramei este un hub USB, cu patru porturi USB 2.0. Atunci cand folosesti hub-ul USB, poza aflata in rama este luminata de LED-uri.

Dimensiunile acestui hub USB sunt de 113 x 82 x 57 milimetri, iar fotografia trebuie sa aiba maximum 62 x 53 milimetri. Un astfel de gadget 2 in 1 costa 25 de dolari pe www.geekstuff4u.com.

Astfel, pentru 25 de dolari (plus taxele de transport), poti avea un hub cu patru porturi USB si posibilitatea de a-ti "lumina" amintirile. Ce-i drept, fotografiile tiparite sunt de domeniul trecutului, dar aceasta rama este pentru aceia dintre noi care stiu la ce foloseste un hub USB, dar au si fotografii palpabile, tiparite pe hartie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod