WhatsApp introduce o nouă funcție. Acum poți să ștergi mesajele trimise din greșeală!

Noua funcție este așteptată de câteva luni și îți va permite să ștergi un mesaj nedorit, astfel încât acesta să nu fie văzut de către destinatar.
De câte ori nu ți s-a întâmplat să încurci conversațiile și să trimiți un mesaj greșit unui alt prieten? Sau să scrii în grabă și să scapi câte o greșeală gramaticală gravă, fără să ai posibilitatea de a remedia situația? 

Noua funcție îți permite să retragi un mesaj din telefonul persoanei care îl primește, înainte ca aceasta să aibă ocazia de a-l citi, scrie publicația Independent. Astfel, dacă ai regretat un mesaj trimis, îl vei putea șterge în maximum 7 minute de la trimitere.
El va dispărea complet din conversație, asfel încât nici tu și nici destinatarul nu-l veți vedea. Însă, pentru ca noua funcție să funcționeze este esențial ca ambii utilizatori să folosească cea mai noua versiune a aplicației. 

Funcția va fi valabilă pentru ștergerea mesajele de tip text, gif, fotografii, video sau documente. Ținând apăsat pe textul dorit apare butonul ”Delete” și selectezi ”Delete for Everyone” pentru a realiza ștergerea definitivă a mesajului nedorit. 

Această funcție este foarte utilă în cazul în care ai scris ceva greșit altei persoane sau atunci când vrei să remediezi un text scris cu greșeli.
Mesajul șters va fi înlocuit cu textul - this message was deleted - care va apărea în cadrul conversației.
 
Dezvoltatorii aplicației susțin că nu vei fi înștiințat dacă ”Delete for Everyone” nu a funcționat. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod