Tragedia din Colectiv: Alte trei persoane rănite în incendiu au murit

Trei persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit, sâmbătă. Două erau internate la Spitalul de Arşi, iar una la Spitalul Universitar. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând astfel la 35.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus că două persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, precizând că nu poate da, la acest moment, mai multe informaţii.

Un bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat pentru Mediafax managerul unităţii sanitare, Cătălin Cîrstoiu.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 35.

Alte aproximativ 100 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

O echipă de medici belgieni a evaluat starea răniţilor din spitalele Capitalei şi a propus transferul în spitale din Olanda şi Blegia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat Raed Arafat. "O echipă de medici din Belgia a vizitat toţi răniţii din accidentul din clubul Colectiv. După evaluare, a stabilit că, într-o primă etapă, 18 pacienţi ar putea fi transferaţi în spitale din Olanda şi Belgia, dar una dintre familii a refuzat transportul rudei lor, astfel că sâmbătă două aeronave militare ale MApN vor transporta prima nouă răniţi spre trei spitale din Olanda, iar o alta, două ore mai târziu, opt pacienţi către un spital militar din Belgia", a declarat, pentru Mediafax, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

El a spus că, în toate cazurile, pacienţii pleacă cu acordul familiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod