Donald Trump are probleme cu soţia: Melania nu-l mai ascultă - VIDEO

Un gest inexplicabil din timpul vizitei pe care preşedintele SUA şi soţia sa o efectuează în Orientul Mijlociu ridică un semn de întrebare asupra relaţiei dintre cei doi.

Donald Trump vrea să aducă pacea în Orientul Mijlociu, dar se pare că acest proces e mai dificil de împlinit chiar la el acasă. Fie că este o problemă de comunicare, fie că e vorba despre ceva mai serios, camerele foto şi cele video nu ratează niciun detaliu din apariţiile publice ale şefului statului american şi soţiei sale.

Imaginile video înregistrate luni, în timpul sosirii preşedintelui american la Tel Aviv, au surprins un gest inexplicabil pe care l-a făcut Melania Trump: Prima Doamnă l-a plesnit clar peste palmă pe soţul său când acesta a încercat să o ia de mână, la aeroportul Ben Gurion.



Melania mergea la un pas în urma preşedintelui american în acel moment şi a continuat să înainteze impasibilă după acest gest, iar el a preferat apoi să-şi aranjeze cravata, după care a început să-i salute pe oficialii care îl aşteptau, relatează Daily Mail.

Totuşi, cotidianul britanic precizează că este neclar dacă gestul Melaniei a fost unul de rezistenţă ca urmare a unei tensiuni între cei doi soţi sau dacă a fost o acţiune involuntară.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod