Melania Trump

Primul scandal pentru Prima Doamnă: Poza cu Melania Trump care a încins reţelele de socializare

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2017
Ediţia mexicană a revistei Vanity Fair a provocat un scandal pe reţelele de socializare după ce a publicat pe copertă fotografia primei doamne a Statelor Unite.

Imaginea este preluată din revista GQ, din aprilie 2016, şi o prezintă pe Melania Trump care învârte cu o furculiţă bijuteriile, precum spaghetti.

Fotografia a provocat un scandal pe reţelele de socializare din Mexic, în contextul conflictului deschis dintre preşedintele SUA Trump şi oficialităţile mexicane privind ridicarea unui zid între SUA şi Mexic, menit să stopeze migraţia ilegală, relatează cotidianul britanic The Telegraph.

Redacţia Vanity Fair s-a delimitat de orice tip de injurii. Fotografia este considerată o gafă în condiţiile politice date, dar şi datorită opulenţei afişate, într-o ţară în care jumătate din populaţie este săracă, notează Mediafax.

Melania Trump şi-a lansat propria sa colecţie de bijuterii în 2010.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Mircea pe 1 Feb 2017, 00:44
  comentarii penibile de 2 lei

  Pana la urma este o femeie superba,inafara de orice.Apoi...sa nu mai analizam pe toate fetele pe toata lumea pt orice gest,atitudine,poza facuta,imbracaminte,etc..TOTI suntem diferiti si facem lucruri diferite care ne caracterizeaza pe fiecare in parte.Simplu.E frumoasa,bogata,fericita cu ce are si norocoasa.Ca multe altele.Degeaba le disecati si criticati pana si unghia mica de la mana dreapta:)) Cainii latra(de invidie),caravana trece!

  0
  0

 • @marianstoica pe 31 Ian 2017, 11:55
  $$$

  Ai destui bani? :))))

  3
  0

 • marianstoica pe 31 Ian 2017, 02:36
  :))

  Te iubesc mult Melania Trump !!

  5
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod