Imagini din trecutul lui Trump: Cum arăta noul preşedinte al SUA când schimba scutece

Imaginile care surprind momente inedite din viaţa lui Trump, a familiei sale şi a prietenilor acestuia au fost păstrate într-o valiză, iar printre poze se numără şi diverse notiţe, albumul cu fotografiile de la prima nuntă a lui Donald Trump, imagini cu fiul cel mare al politicianului, precum şi fotografii cu prima soţie şi fiica lor, Ivanka, relatează cotidianul britanic.

Fotografiile arată un Donald Trump total diferit de personajul dur care s-a impus în cursa pentru funcţia de preşedinte al SUA şi surprind momente din viaţa lui, din 1970 până în anii '90, înainte ca el să se căsătorească cu a doua soţie, Marla Maples.
Imaginile ni-l arată foarte ataşat de copiii săi, tânăr, fericit şi foarte deschis. Ba chiar este fotografiat în timp ce schimbă scutece!

Trump apare în multe ipostaze candide, alături de copiii săi, dar avem ocazia să-l vedem şi la prima lui cununie religioasă, desfăşurată la biserica Marble Collegiate din New York City, dansând fericit la petrecerea de nuntă, surprins împreună cu Ivana sau singur.

Colecţionarul care a deţinut aceste imagini a dorit să-şi păstreze anonimatul.
Tot ce se ştie e că este femeie care a declarat pentru Daily Mail că a descoperit fotografiile într-un mic magazin de chilipiruri şi bănuieşte că Ivana le-a adus acolo când s-a mutat într-un alt apartament.

"Am fost foarte surprinsă când am deschis valiza, care pe lângă pozele cu Trump conţinea şi ziare şi reviste cu articole despre familia lui şi alte lucruri personale. Era o mică avere care descria un bărbat devotat familiei sale, pe care o consider o poveste de succes americană", a spus femeia.
"Când am dus pozele acasă şi m-am uitat pe ele, am decis să le păstrez până când Donald şi-a anunţat candidatura la preşedinţie. Ca femeie şi o mare admiratoare a lui Trump, am ştiut că o asemenea arhivă va arăta latura sa umană, tandră, aşa cum a fost surprinsă de obiectivul foto", a adăugat ea.

"Lumea trebuie să vadă dragostea pe care el o avea pentru soţia şi copiii lui, precum şi admiraţia de care se bucura, ceea ce reflectă caracterul lui. Americanii merită un preşedinte care este un tată mândru şi iubitor, dar care îşi iubeşte atât de mult şi ţara", a mai spus colecţionara.


Foto: Daily Mail
1 din 12

Donald Trump se relaxează, îmbrăcat în halat

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod