Trump

VIDEO: Victoria lui Trump, prezisă de serialul ”The Simpsons” acum 16 ani

Alegerea lui Donald Trump preşedinte al Statelor Unite a fost prezisă de serialul de televiziune ”The Simpsons” în urmă cu 16 ani, în episodul ”Bart to the Future” din cel de-al 11-lea sezon al show-ului, informează deadline.com.

În acel episod, personajul Bart Simpson are o viziune despre un viitor în care, peste 30 de ani, sora lui, Lisa, este aleasă preşedinte, preluând conducerea SUA după un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump, relatează site-ul citat de News.ro.

”Familia Simpson/ The Simpsons” va doborî recordul de longevitate pentru un serial de televiziune din Statele Unite, după ce producătorii de la postul Fox au anunţat că sezoanele 29 şi 30 ale serialului animat sunt în pregătire.

Serialul ”The Simpsons” a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea ”The Tracey Ullman Show”.

Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca ”Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

Producţia prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană - Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.

Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”.
Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000, notează News.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod