Dezvăluiri despre viața de lux a lui „El Chapo“: Trei avioane private, tratamente anti-îmbătrânire în Elveția și o vilă cu trenuleț și iaht

Cel mai puternic traficant de droguri din Mexic își răsplătea apropiații cu mașini de lux


Guzman își utiliza avioanele și pentru a zbura de-a lungul și de-a latul Mexicului, însoțit de gărzile de corp, la casele pe care le deținea, inclusiv în Acapulco, unde avea a vilă pe plajă. Vila era dotată cu un trenuleț care îl plimba printr-o grădină zoo unde erau ținuți lei, tigri și pantere, iar la malul oceanului îl aștepta un iaht, denumit "Chapito" relatează Daily Mail.

Guzman avea grijă și de cele patru sau cinci femei din viața lui, a spus martorul, în timp ce era privit din public de soția traficantului.

"Trebuia să le plătim pe toate", a spus Martinez.

Cu timpul, "țărănușul" care s-a ridicat din sărăcie a dezvoltat plăcerea călătoriilor. El și apropiații lui au vizitat Macao ca să joace la cazinouri și Elveția, unde Chapo a urmat un tratament celular de întinerire.

Avocatul lui Guzman a sugerat că Martinez nu poate fi considerat martor, întrucât este atât de depedent de cocaină pe vremea când lucra pentru Guzman, încât a suferit probleme medicale la nas.
Martorul a recunoscut că, "din nefericire", obișnuia să consume zilnic patru grame de cocaină, dar a precizat că nu s-a mai drogat de 20 de ani.

Martinez a fost audiat în a treia săptămână a procesului deschis la Curtea federală din Brooklyn care a culminat cu o nouă confruntare între procurori și apărăre. Aceștia i-au acuzat pe avocații lui Guzman că au ajutat-o pe soția acestuia, Emma Coronel, să pătrundă în tribunal cu un telefon mobil, încălcând regulile de securitate.
Judecătorul a arătat marți că toate problemele de securitate au fost rezolvate, relatează Daily Mail.

Joaquin Guzman, în vârstă de 61 de ani, este acuzat pentru 17 infracţiuni şi şi-ar putea petrece toată viaţa în închisore dacă va fi condamnat. El a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017, după ce a scăpat de două ori din închisorile mexicane. Avocaţii lui au spus că vor încerca să dovedească faptul că Guzman este ţapul ispăşitor şi că Ismael Zambada a fost adevăratul şef al Cartelului Sinaloa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod