pui

Aventura celor 1.000 de pui de o zi abandonați pe câmp: Povestea unei întâmplări neobișnuite - VIDEO

Cu o săptămână în urmă, 1.000 de pui de găină au fost lăsați să moară de frig pe un câmp din apropiere de Peterborough, Anglia. Norocul le-a surâs, însă, tocmai când păreau condamnați.

Cineva i-a văzut şi a anunţat imediat Protecția Animalelor, solicitând intervenția urgentă a angajaților pentru a salva bobocii de raţă.

Când au ajuns la fața locului, cei de la  Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals ((RSPCA) au fost șocați. "N-am mai văzut niciodată așa ceva, era o mare de galben", a declarat inspectorul Justin Stubbs. "Iar zgomotul era incredibil. Puișorii aveau doar o zi, erau foarte mici și se aflau într-o situație delicată", a adăugat el.

pui

Din păcate, nu toți au supraviețuit, dar cei mai mulți au scăpat cu bine din această situație în care nu aveau nicio șansă.

"Unele dintre păsări erau moare sau erau pe moarte când am ajuns noi acolo, așa că a trebuit să le cruțăm de atâta chin. Din fericire, cei mai mulți pui nu au  avut de suferit", a spus inspectorul.

pui?ori

RSPCA a deschis o anchetă pentru a descoperi cine a abandonat puii de numai o zi pe câmp. Inspectorii bănuiesc că aceștia au fost cumpărați de la o fermă din zonă și lăsați pe câmp de un intermediar, dar această pistă nu a fost confirmată deocamdată. Puii salvați sunt acum crescuți în condiții optime, relatează Huffington Post.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod