pisica

A murit pisica Stubbs, primar al unui orăşel din Alaska de 20 de ani

Pisica Stubbs, care a fost primar onorific al unui orăşel din Alaska începând din 1997, a murit la vârsta de 20 de ani, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN.
“A fost un soldat până în ultima zi a vieţii sale. Eşti o pisică remarcabilă şi ne va fi foarte dor de tine”, au anunţat proprietarii lui Stubbs.

Stubbs a ocupat postul onorific de edil al orăşelului Talkeetna timp de 20 de ani, iar biroul său, de la Nagley’s Store, a devenit o destinaţie turistică.

Deşi nu a avut talentul oratoric şi capacitatea legislativă a unui politician clasic, Stubbs a stat mereu bine în sondaje. "Peste 75% dintre vizitatori întreabă <<Unde este primarul?>> sau intră spunând <<Am o întâlnire cu primarul>>”, au povestit stăpânii felinei.
"Cred că am auzit aceste două chestiuni de peste 100 de ori pe zi în primul an", au adăugat aceştia.

Cariera lui Stubbs nu a fost, însă, lipsită de controverse. În 2013, primarul cu blăniţă a fost atacat de un câine şi a avut nevoie de spitalizare. Însă nici măcar un plămân perforat, un stern fracturat şi zgârieturile adânci nu l-au ţinut departe de îndatoririle sale, relatează CNN.

Stubbs a câştigat pentru prima dată alegerile în 1997, când oamenii erau nemulţumiţi de lipsa de candidaţi buni.

După moartea sa, proprietarii motanului au sugerat că o altă pisică a lor, Denali, ar putea prelua postul onorific de primar.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod