Primele imagini din Calendarul Pirelli 2018: Ediţie cu modele de culoare

Tim Walker, renumit fotograf de modă britanic, a creat câteva scene inspirate din atmosfera filmului „Alice în ţara minunilor“.

Fanii Calendarului Pirelli au de ce să fie fericiţi: aşteptarea ediţiei 2018 a luat sfârşit, iar primele imagini au fost date publicităţii. Tim Walker a selectat o distribuţie de zile mari pentru scenele inspirate din „Alice în ţara minunilor“ şi pregătite de redactorul-şef al ediţiei britanice a revistei Vogue, Edward Enninful, primul bărbat de culoare care a preluat conducerea unei reviste de femei.

Cei doi au decis să realizeze scenele numai cu modele de culoare. "Este un pas important pentru dezvoltarea culturii noastre - să arătăm imagini care nu sunt generice, care nu se conformează stereotipurilor", a spus modelul Thando Hopa, care o portretizează pe Prinţesa Inimilor.

Distribuţia ediţiei cu numpărul 45 al Calendarului Pirelli include nume importante, precum Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Lupita Nyong’o, Djimon Hounsou, Adwoa Aboah, Sean “Diddy” Combs, Ru Paul, Adut Akech, Alpha Dia, King Owusu, Lil Yachty, Thando Hopa, Wilson Oryema, Zoe Bedeaux, Sasha Lane şi Duckie Thot.

În ultimii ani, calendarul Pirelli s-a distanţat de nuditate şi de sexualitatea care au dominat fiecare ediţie din 1964 încoace, notează site-ul Dazed.

Calendarul din 2017, pentru care au pozat stauri precum Uma Thurman, Charlotte Rampling şi Julianne Moore, a fost publicat integral fără retuşuri. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod