Dovada că poţi să faci fotografii superbe şi cu un smartphone

Un tânăr de 17 ani demonstrează că poţi face imagini superbe şi fără o cameră foto profesională. Un smartphone e suficient, dar trebuie să ştii cum să-l exploatezi cât mai bine.
Când internetul oferă atât de multe resurse de documentare în orice domeniu, poţi învăţa o mulţime de lucruri fără să faci mari cheltuieli. Iar în domeniul fotografiei totul e să ai timp şi să îţi placă să înveţi. O cameră foto foarte scumpă într-adevăr o paletă foarte largă de opţiuni, dar pentru simplii pasionaţi, pentru cei care nu investesc în scopuri profesionale, e mai bine să înceapă cu costuri cât mai mici.

O variantă este să înveţi să faci imagini folosind la maximum camera foto a unui smartphone, este sfatul lui Kacper Zięba, un tânăr polonez de 17 ani, pasionat de fotografierea naturii.
"Înarmat" cu un Samsung Galaxy S6, el a fost curios la început să vadă ce poze poate să facă. Şi de la făcut poze a ajuns să facă fotografii. E o diferenţă între aceste două etape, vizibilă şi în imaginile sale, postate pe site-ul eyeem.com care demonstrează că dacă ştii să alegi ce să fotografiezi, să cauţi lumina şi unghiul optime şi să faci setările potrivite, nu ai nevoie de o cameră scumpă şi te descurci şi cu telefonul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod