Facebook Twitter gplus Comenteaza

noutati

Suspansul si pasiunea se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in "Saga Amurg: Luna Noua"; din 27 noiembrie, in cinematografe.
Starul din Twilight a fost desemnat de editia britanica a revistei Glamour - "Cel mai sexi barbat din lume", potrivit FemaleFirst.co.uk.
Filmul "Amurg/Twilight" a fost marele castigator la gala Teen Choice Awards, care a avut loc duminica, la Los Angeles, fiind recompensat cu noua trofee
La mai putin de o luna pana la mult-asteptata premiera a filmului "Saga Amurg: Luna Noua" in Romania, se da startul concursului national de sosii pe Twilightsaga.ro.
Mult-asteptatul The Twilight Saga: New Moon a reusit, in numai trei zile, sa inregistreze incasari foarte mari si sa doboare cateva recorduri.
Edward si Bella, o dragoste care invinge orice obstacole. Cam acestea sunt cuvintele care ar putea descrie filmul "Saga Amurg: Luna Noua"...
"Imi place sa fac muzica si sa scriu versuri. Voi inregistra cateva piese dupa ce termin promovarea noului film, pe care le voi lansa sub un alt nume", a declarat actorul pentru revista "Paris Match".

concurs

Raspunde la o
intrebare si castiga
materale
promotionale.