Colecția Georgia May Jagger pentru Reserved este acum disponibilă în magazine!

Suntem încântați să anunțăm că mult așteptata colecție Georgia May Jagger pentru Reserved este acum disponibilă în magazinele din Polonia și din alte orașe de peste hotare.
Luna aceasta a avut loc marea premieră a colecției în ediție limitată semnată de faimosul model.
 
Linia vestimentară exclusivistă ce poartă amprenta fiicei solistului celebrei trupe Rolling Stone, top model și ambasador Reserved, a reprezentat un subiect de mare interes pentru media și clienți încă de la anunțarea colaborării. Cu mult timp înainte ca detaliile colaborării dintre Georgia și echipa Reserved să fie dezvăluite, știrile despre noua colecție au entuziasmat toți iubitorii de modă în aceeași masură ca și pe fanii stilului abordat de Georgia.
La scurt timp după anunțarea colaborării, Georgia a făcut declarații în legătură cu lucrurile care au inspirit-o în crearea colecției, printre care și orașul său natal, Londra.

De asemenea, modelul a descris colecția ca fiind una practică, compusă din piese frumoase, ready-to-wear, care îi reflectă stilul vestimentar propriu. Pregătirea colecției a durat mai multe luni - pe parcursul întregului proces al creației, nu au fost făcute doar schițe și mostre, ci și o ședință foto aparte – reclamă promoțională a campaniei ce o are în prim plan pe Georgia și un clip cu scene de la filmări realizat special pentru acest eveniment.

Piesele vestimentare sunt de cea mai înaltă calitate, create din țesături și materiale precum mătase, piele și cașmir.
Pe lângă rochii, bluze, topuri, fuste, jachete și paltoane, colecția cuprinde și câteva accesorii. Noua linie vestimentară se caracterizează printr-un stil aparte, provocator și include elemente masculine. De asemenea, are influențe împrumutate de la vedetele musicale emblematice. Hainele sunt moderne și se înscriu în ultimele tendințe globale în materie de modă.

Designul colecției este puternic influențat de moda anilor 1970, dar reinventat până la cele mai mici detalii. Pentru designul colecției au fost folosite materiale la modă: șireturi negre, țesături cu dungi fine, stofă delicată din lână, cu carouri.
Paleta de culori este mai pală, în diverse nuanțe, bazată pe combinația clasică de negru, albastru marin, alb-bej și roșu cu pete de roz pigmentat.

Reserved este primul brand care colaborează cu Georgia May Jagger în calitate de designer. Modelul apare în reclame promoționale ale brandului încă din 2013. În sezonul primăvară/vară 2015, Georgia a realizat campania Reserved alături de mama sa, Jerry Hall, și de sora sa, Lizzy Jagger. A fost pentru prima dată când cele trei modele faimoase au pozat împreună pentru o reclamă comercială.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod