Elemis se inspiră din forța creatoare a Naturii și concepe noul Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Curățarea tenului este un pas esențial în ritualul de îngrijire. Și unde altundeva să fi găsit o sursă de inspirație mai bună pentru o curățare blândă și eficientă dacă nu în Natură?!
Elemis s-a inspirat din forța purificatoare a Naturii și a ales cu grijă cele mai bune ingrediente – de fapt, a extras esența din ele – pentru ca tu să te bucuri de un ten proaspăt și hidratat.
 
Uleiurile esențiale de soc, de balușcă și de optimega purifică în profunzime, netezesc, tonifiază și rehidratează tenul la un nivel optim. Apoi, pentru că acest minunat balsam înglobează în formula lui nu mai puțin de 11 uleiuri esențiale din plante – lavanda, eucaliptul și geraniumul din compoziție au efect sedativ și relaxant – vei avea parte de o experiență senzorială completă.
 
Nu în ultimul rând, pentru că Pro-Collagen Cleansing Balm este un  produs care își dorește să amâne cât mai mult efectul de îmbătrânire al pielii, Elemis i-a mai adăugat un ingredient special: alga Padina Pavonica din Marea Mediterană.

Cum te vei simți când și după ce vei folosi Pro-Collagen Cleansing Balm de la Elemis? Atingerea ca de mătase a balsamului îți va dizolva orice urmă de impuritate de pe ten, iar după ce îți vei clăti din abundență fața cu apă călduță, vei fi ca nouă.
Vei zâmbi când te vei privi în oglindă, pentru că tenul tău va arăta mai proaspăt, mai hidratat și mai luminos. Ca atunci când te întorci din natură.

Prețuri recomandate: 241 lei/105 g, 330 lei/200 g
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod